Lidl på vej til Aldi på Ndr. Ringgade

Slagelse.News – Supermarkedskæden Lidl køber yderligere ti butikker, herunder Aldi på Ndr. Ringgade 24 i Slagelse Nordby.

Dagligvarekæden Lidl styrker nu sin tilstedeværelse yderligere i Danmark. I februar købte discountkæden fire Aldi-butikker og flere ejendomsprojekter. Nu annoncerer Lidl købet af yderligere ti butikker. Med udvidelsen er Lidl nu oppe på 154 butikker på tværs af Danmark. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Ønsker at nå nå 150 butikker i år

Dagligvarekæden Lidl har gennemført opkøbet af ti tidligere Aldi-butikker gennem Rema 1000. På ti af adresserne vil Lidl åbne nye dagligvarebutikker den kommende tid. De nye butikker er beliggende i Slagelse (Ndr. Ringgade 24 i Slagelse Nordby), Stege, Væggerløse, Bjerringbro, Brande, Esbjerg, Hirtshals, Holstebro, Viborg og Aabybro.

»Vi satte os et ambitiøst mål om at nå 150 butikker i det nuværende forretningsår. Med disse ti nye lokationer når vi nu op på 154 butikker. Det er en ekspansion uden sidestykke i Lidl Danmarks historie. En udvikling vi er meget stolte af. Alle nuværende butiksmedarbejdere fra de pågældende Aldi-butikker får tilbudt ansættelse i Lidl, og vi glæder os til at tage imod både nye medarbejdere og ikke mindst vores kunder i de pågældende byer,« siger Jens Stratmann, der er direktør i Lidl Danmark.

Altid på udkig efter dygtige kollegaer

Aftalen skal på grund af sit omfang godkendes af konkurrencestyrelsen. Når de juridiske aspekter af handlen er på plads, begynder ombygningen af butikkerne, så de lynhurtigt kommer til at fremstå som rendyrkede Lidl-butikker.

»Flere af de nye butikker er i byer, hvor vi hidtil ikke har haft tilstedeværelse. Vi ser det derfor som en god mulighed for at etablere os i nye områder. Det er fantastisk, at vi nu kan tilføje endnu flere nåle på Danmarkskortet og derved nå ud til endnu flere danskere. Så snart det er muligt, går vi i gang med ombygningen af de nye butikker, og i den forbindelse er vi også åbne for ansøgninger, da vi altid er på udkig efter dygtige kollegaer,« forklarer Mads T. Nielsen, der er udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.

Læs også: Aldi på Idagårdsvej overtages af Salling Group.

Disse butikker bliver omdannet til Lidl dagligvarebutikker:

  • Ndr. Ringgade 24, 4200 Slagelse
  • Vasen 2, 4780 Stege
  • Stovby Ringvej 5B, 4873 Væggerløse
  • Torvegade 5‐9, 8850 Bjerringbro
  • Chr. Bergs Vej 2, 7330 Brande
  • Tarphagevej 11, 6710 Esbjerg V
  • Doggerbanke1/Nørregade 18, 9850 Hirtshals
  • Vester Skolevej 2, 7500 Holstebro
  • Vestergade 2, 9440 Aabybro
  • Koldingvej 61‐69, 8800 Viborg.

Øverst: I forbindelse med Aldis lukning opkøbte Lidl fire butikker og fem projekter tilbage i februar. Nu annoncerer Lidl købet af yderligere ti butikker, som forventes at åbne hurtigst muligt. (Foto: Lidl Danmark). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/v20i