Velkommen til 11 nye byrådsmedlemmer

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – En tredjedel af byrådet er udskiftet. Villum Christensen fra LA, Jørn-Ole Didriksen fra Venstre, Jimmi Jørgensen fra Socialdemokratiet samt Palle Kristiansen og Søren Lund Hansen fra DF blev ikke genvalgt. Nyvalgte Jane Dahl fra De Konservative bliver 1. viceborgmester.

"Velkommen til 11 nye byrådsmedlemmer"

Autismeforening: »Giv os retssikkerheden tilbage«

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Zand.News – »Vi mener, at autister og deres familiers retssikkerhed er under pres i både kommunerne og regionerne,« skriver autismeforeningen, som opfordrer politikere til at underskrive et retssikkerhedsmanifestet. En byrådskandidat og et byrådsmedlem i Slagelse har allerede underskrevet.

"Autismeforening: »Giv os retssikkerheden tilbage«"

Frihedslisten har alligevel en kandidat i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – Den glemte byrådskandidat Dorte E. Jensen ønsker at styrke retssikkerheden for borgerne: »Men lov skal land bygges, det gælder ikke kun borgerne, men også forvaltningerne,« forklarer hun.

"Frihedslisten har alligevel en kandidat i Slagelse"

Vælgernes konto er overtrukket i kommunen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – »Jeg synes, at vi politikere skal gøre op med os selv, hvorfor vi ønsker at stille op til byrådet,« spørger Jane Dahl (Kons.). »Vi skal have et fremtidigt byråd, som er i øjenhøjde med vælgerne,« påpeger Anders Sørensen (S).

"Vælgernes konto er overtrukket i kommunen"

Veganerpartiet tilslutter sig valgforbund

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse News – »Vi har i længere tid været i kontakt med Veganerpartiet og sonderet muligheden for, at de kunne blive det fjerde blad i firkløveret,« fortæller SF, Det Radikale Venstre og Kristendemokraterne i Slagelse Kommune.

"Veganerpartiet tilslutter sig valgforbund"