V: Intet lovligt grundlag for ændringen af styrelsesvedtægten

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 2 år siden). “VOB er af den klare overbevisning, at vedtægtsændringen kun havde til hensigt at fjerne VOBs politiske indflydelse, at opsigelsen af både samarbejdsaftalen og den efterfølgende ændring af styrelsesvedtægten samt gennemførte ændringer i udvalgsposter var motiveret af personbåren argumentation,” skriver Venstre i en pressemeddelelse.

"V: Intet lovligt grundlag for ændringen af styrelsesvedtægten"

Uenighed i byrådet i Slagelse Kommune?

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 2 år siden). Slagelse Kommune er blevet kendt i hele Danmark. Ikke så meget for Trelleborg, men for sit byråd. Spørgsmålet er, om forholdet mellem flertallet og mindretallet er helt dysfunktionelt. Faktisk har flertals- og mindretalsgruppen kun været uenige i 5,3 procent af sagerne.

"Uenighed i byrådet i Slagelse Kommune?"

1. maj-polemik: Erhvervsråd og »pisser« på os

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 2 år siden). »Først pisser I på os«, siger borgmesteren. Den hårde retorik og de mange beskyldninger udgør vanen tro en del af byrådets gøren og laden. Uenighederne drejer sig blandt andet om Slagelse Kommunes erhvervsfremmestruktur og om den reviderede styrelsesvedtægt.

"1. maj-polemik: Erhvervsråd og »pisser« på os"

Erhvervsformand: Vi har ikke brug for et jerntæppe om rådhuset

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 2 år siden). »Vi tror ikke, at det er fornuftigt at forskanse sig bag magtens porte og lukke alle andre ude. Vi har ikke brug for et jerntæppe om rådhuset,« sagde formanden for Slagelse Erhvervsråd på generalforsamlingen. Senere kom “Mogensen & Kristiansen” ind på Villum Christensen (LA).

"Erhvervsformand: Vi har ikke brug for et jerntæppe om rådhuset"

Rejsen fra grøn fornuft til borgmesterkæder i Slagelse

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 2 år siden). Hvad skriver TV ØST, Altinget og Pio samt Slagelse News om Socialdemokratiets John Dyrby Paulsen, Venstres Stén Knuth og Liberal Alliances Villum Christensen. Og hvad er Grøn Fornuft-udvalget, og hvilken rolle spillede EUE ApS alle vegne?

"Rejsen fra grøn fornuft til borgmesterkæder i Slagelse"

Det startede med et kupforsøg og fortsatte med en grund

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 2 år siden). LEDER (OVERBLIK) – Et snævert flertal i byrådet i Slagelse Kommune har afsat alle udvalgsformænd i blå blok. Nu agter de at klage til Ankestyrelsen. Men hvad skete der på vejen fra et angiveligt kupforsøg til sagen om en grund i Svenstrup ved Korsør. Og skifter John Dyrby mening?

"Det startede med et kupforsøg og fortsatte med en grund"