Muleposer indbringer 250.000 kroner til ferielejre

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi er stolte af, at 10.000 danskere nu bærer rundt på muleposerne og dermed er ambassadører for Blå Kors Ferielejre og samtidig har været med til at give børn og unge fantastiske ferieoplevelser,« lyder det fra Blå Kors, der også har solgt muleposer i Slagelse.

"Muleposer indbringer 250.000 kroner til ferielejre"

Sommerens vikingefestival på Trelleborg

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Efter en fantastisk festival sidste år, hvor vi fejrede vikingerne med stor succes, ser vi frem til at byde besøgende velkommen igen i år. Som museumschef på Trelleborg kan jeg ikke vente med at se ringborgen blive fyldt med vikingeaktiviteter, håndværk og festlig stemning,« lyder det fra Trelleborg.

"Sommerens vikingefestival på Trelleborg"

Stabat Mater af Pergolesis i Sct. Mikkels

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Den 1. april kl. 16 satser Sct. Mikkels Kirke i Slagelse halvdelen af årets koncertbudget på én enkelt koncert. Kirken har hyret to af Danmarks fineste operasangere. Dertil kommer NOVO Quartet, som består af fire unge himmelstormere fra Det kongelige danske Musikkonservatorie. Det hele bindes sammen af Sct. Mikkels Kantori under ledelse af kirkens organist og kantor Martin Legène Jensen.

"Stabat Mater af Pergolesis i Sct. Mikkels"