Aldi donerer morgenmad til Red Barnets ferielejr i Korsør

Korsor.News – »Der findes alt for mange børnefamilier i Danmark, som ikke har råd eller overskud til at tage på ferie. Derfor giver vores frivillige børnene mulighed for at komme på en ferielejr, hvor de kan få gode oplevelser og danne nye venskaber. Vi er taknemmelige for, at ALDI er med til at støtte vores arbejde for børn i udsatte positioner,« lyder det fra Red Barnet.

"Aldi donerer morgenmad til Red Barnets ferielejr i Korsør"

Bæredygtig Græskarfestival med lokalt fokus

Skaelskor.News – Græskarfestival strækker sig over hele efterårsferien og byder på oplevelser for både store og små. Familiens mindste kan blandt andet prøve kræfter med Græskarland, bolsjeværksted, græskarlanterner af papir og meget andet, mens de ældste for eksempel kan besøge kagebordet.

"Bæredygtig Græskarfestival med lokalt fokus"

Mødrehjælpen giver udsatte børn en god sommer

Slagelse.News – »I vores by er der desværre også børnefamilier, hvor pengene ikke rækker til sommerferieoplevelser. For de familier er feriehjælpen en uundværlig håndsrækning, som gør, at børnene kan få nogle gode sommerminder og have noget at fortælle kammeraterne om, når de er tilbage i skolen igen,« lyder det fra Mødrehjælpens lokalforening i Slagelse.

"Mødrehjælpen giver udsatte børn en god sommer"