Oplev de vilde vikingekrigere på Trelleborg

Artiklen er opdateret for 9 måneder siden.

Slagelse.News – Med en fængende og medrivende atmosfære vil “Slaget om Trelleborg” tage publikum tilbage til vikingetiden og vise vikingernes krigerliv og imponerende kamptaktikker. Slaget om Trelleborg udkæmpes fra den 20. juli til den 23. juli.

Fra torsdag den 20. juli 2023 til søndag den 23. juli udkæmpes Slaget om Trelleborg. Trelleborgs årlige Vikingefestival spoler tiden tilbage til 980’erne hvor Harald Blåtand og Svend Tveskægs jarler mødes og kæmper om magten. Den stærkeste hær og de stærkeste vikingekrigere vinder “Slaget om Trelleborg”. Det skriver Trelleborg i en pressemeddelelse.

Kom tæt på krigerne i Slaget om Trelleborg

Med en fængende og medrivende atmosfære vil “Slaget om Trelleborg” tage publikum tilbage til vikingetiden og give besøgende mulighed for at opleve vikingernes krigerliv og imponerende kamptaktikker på nært hold.

Omkring 250 krigere vil under Vikingefestivalens sidste fire dage tørne sammen og kæmpe for at vinde “Slaget om Trelleborg”. I hele vikingefestivalugen kan du opleve de forskellige vikingekampgrupper forberede sig med kamptræning, vedligeholdelse af deres vikingevåben eller nærstudere deres påklædning.

Slaget om Trelleborg finder sted torsdag den 20. juli til søndag den 23. juli. Alle dage kl. 13.00.

Lørdag den 19. juli klokken 10.30 gennemføres der Eastern turnering med svært bevæbnede krigere, hvor de kæmper med skarpe våben i nærkontakt.

Så sæt kryds i kalenderen og forbered dig på at blive ført tilbage til vikingetiden. Slaget om Trelleborg vil give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Oplev nogle af de mest frygtløse vikingekrigere i aktion, når de kaster sig ind i kampen. Her er din chance for at mærke stemningen fra fortidens mest frygtede krigere.

Aktiviteter for store og små i festivalsugen

Gennem festivalsugen kan du deltage i en masse sjove aktiviteter. Oplev alt lige fra krigertræning, rundvisning på borgområdet, fortællinger om vikingetidens Sagn og Myter, bueskydsningshow fra hest, rovfugle som vises frem, vikingemusik, udforsk alle vikingeboderne, oplev et bueskydningsshow eller mød vikinger fra forskellige lande.

Det koster 150 kroner for voksne, og 50 kroner for børn under 18 år pr. dag. Parkeringen er gratis ved museet eller på marken ved Hejningevej i de markerede områder. Aktivitetsmønter kan købes i museumsbutikken og koster 25 kroner pr. mønt. Aktiviteterne koster 1-6 pr. aktivitet.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Trelleborg). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.