Langsigtet plan for Korsør er sat i gang

Korsor.News — »Korsør er et af vores guldæg, men vi har brug for at pudse ægget, så det for alvor kommer til at skinne. Det er det, som udviklingsplanen skal hjælpe os med. Den skal give os et helikopterblik på hele byen, så vi får lavet en sammenhængende plan for, hvordan vi udvikler Korsør over de næste mange år,« lyder det fra borgmesteren.

"Langsigtet plan for Korsør er sat i gang"

Dialog og fælles retning styrker erhvervsudviklingen

Slagelse.News – Slagelse Kommune har potentiale til at sætte mere fart på erhvervsudviklingen, bosætning og turisme. Den kommende erhvervsstrategi peger derfor på en række fokusområder indenfor netop turisme og arealudvikling, men også uddannelse og et tættere samarbejde med offentlige aktører skal sætte fælles retning.

"Dialog og fælles retning styrker erhvervsudviklingen"

Trekløver samarbejder om klimavenligt boligbyggeri

Slagelse.News – »Jeg er meget optaget af at samarbejde, når vi skal finde fremtidens løsninger. Det gælder også, når det drejer sig om løfte og sikre bæredygtigt byggeri i Korsør, Skælskør, Slagelse og vores landdistrikter. Innovative nye klimavenlige huse på Sverigesvej kan vise vejen frem inden for bæredygtig udvikling og beliggenheden, så tæt på sygehuset, er også attraktivt og vil gavne vores bosætningsindsats,« lyder det fra borgmesteren i Slagelse.

"Trekløver samarbejder om klimavenligt boligbyggeri"

Har du spottet årets byggeri i Slagelse Kommune?

Slagelse.News – »Vi vil gerne hylde dem, som gør noget ekstra, når de bygger nyt eller renoverer en ældre bygning. Det er med til at løfte indtrykket af hele kommunen. Men det er ikke altid, at vi kender alle projekter, som kunne komme i betragtning, og derfor har vi brug for alle øjne i kommunen, så vi får spottet både store og små projekter. Det håber jeg, at alle borgere vil hjælpe os,« lyder det…

"Har du spottet årets byggeri i Slagelse Kommune?"

Slagelse ønsker øget samarbejde med erhvervslivet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Infrastruktur og transport er to andre punkter, der vægtes meget positivt af erhvervslivet i Slagelse Kommune: »Det forpligter at have et af landets bedst beliggende erhvervsarealer med rigtig god infrastruktur – det skal vi udnytte endnu bedre,« lyder det fra borgmesteren.

"Slagelse ønsker øget samarbejde med erhvervslivet"

Snart frigives nye parcelhusgrunde i Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Skaelskor.News – »På Gråstenvænget kommer man til at bo i cykelafstand til Skælskør by, havn og skoler, samtidig med at man er i kort gåafstand til den nye skov, hvor man kan lufte hunden og børnene kan gå på opdagelse i naturen.«

"Snart frigives nye parcelhusgrunde i Skælskør"