Nybolig Slagelse opruster inden for projektsalg

Slagelse.News – Nybolig Slagelse åbner sit eget dedikerede projektsalgskontor, Nybolig Development Slagelse.

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg. Lars Bryde Nielsen fra Nybolig Slagelse ser frem til at kunne tilbyde ejendomsudviklere og bygherrer med fokus på Slagelse, en mere fokuseret indsats. Det skriver Nybolig Slagelse i en pressemeddelelse.

Kort maskingenereret resume skrevet af kunstig intelligens (AI): Nybolig Slagelse etablerer Nybolig Development Slagelse, et dedikeret projektsalgskontor. Dette skridt markerer Nyboligs indtræden i projektsalgsmarkedet. Nybolig har længe rådgivet ejendomsudviklere, og nu intensiveres fokus på projektsalg og rådgivning ved at samle aktiviteter under Nybolig Development. Målet er at give udviklere optimale betingelser for projektudvikling. Nybolig Slagelse åbner sit eget projektsalgskontor med Lars Bryde Nielsen, Peter Valentin og Jan Milvertz i spidsen. Kontoret tilbyder forskellige rådgivningstjenester tilpasset udviklernes individuelle behov, hvilket styrker projekterne. Tidlig involvering og markedsindsigt er afgørende for at sikre succes i projektudviklingen.

Giver ejendomsudviklere optimale betingelser

Flere af Nyboligs forretninger har igennem mange år rådgivet ejendomsudviklere og bygherrer om konceptualisering, udvikling og afsætning af projektboliger. For at imødekomme stigende efterspørgsel på mæglernes rådgivningskompetencer, øger Nybolig imidlertid nu sit fokus markant på projektsalg og rådgivning. Det sker ved at samle alle Nyboligs aktiviteter på området under forretningsbenet Nybolig Development.

»Stadig flere ejendomsudviklere og bygherrer har fået øjnene op for den værdi, som vores specialiserede projektmæglere kan tilføre deres projekter. Derfor opretter vi nu Nybolig Development som et selvstændigt forretningsben. Det skal give endnu flere udviklere optimale betingelser for at ramme helt rigtigt med deres projekter fra starten,« siger Tina Hedegaard, der er forretningsdirektør i Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig.

I den forbindelse åbner Nybolig Slagelse nu sit eget dedikerede projektsalgskontor, Nybolig Development Slagelse. I spidsen for kontoret står indehaverne Lars Bryde Nielsen, Peter Valentin og Jan Milvertz, der alle tre har beskæftiget sig indgående med boligmarkedet i og omkring Slagelse igennem de seneste knap 20 år.

Mange har behov for at tryktestet deres ideer

Udviklernes behov er ofte ret forskellige. Mens nogle for eksempel primært har behov for at få tryktestet deres ideer, har andre brug for hjælp til kontakten med de lokale myndigheder og sparring omkring alt fra lokalplaner og plantegninger til indretning og prissætning.

Ifølge Lars Bryde Nielsen har en tæt kontakt til køberne i markedet samtidig stor værdi, når boligerne skal sættes til salg eller lejes ud, hvilket alt sammen er med til at styrke det
samlede projekt.

»Med vores stærke markedsposition, indsigt i markedet og forståelse for kundernes behov, er rammerne på plads for at sikre udviklere og bygherrer den nødvendige tryghed. Og jo tidligere i forløbet, vi bliver involveret, desto større værdi kan vi tilføre det enkelte projekt. Vi kan netop være med helt fra den spæde start, hvor projektet kun er et par blyantstreger på et stykke papir og helt frem til projektboligerne skal sælges eller lejes ud,« siger Lars Bryde Nielsen.

Øverst: Nybolig Slagelse åbner sit eget dedikerede projektsalgskontor, Nybolig Development Slagelse, med Lars Bryde Nielsen (på billedet), Peter Valentin og Jan Milvertz i spidsen. (Foto: Nybolig Slagelse). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/dvpw