Endnu en ældre kvinde snydt for et større beløb

Artiklen er opdateret for 6 måneder siden.

Korsor.News – Den ældre kvinde blev ringet op af en mand, der fortalte, at han var fra Udbetaling Danmark, og at der var ved at blive hævet et stort beløb fra hendes konto. Kort efter ankom en mand for at hente hendes betalingskort.

En ældre kvinde fra Korsør var fredag eftermiddag udsat for et bedrageri. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Kort efter ankom en mand for at hente betalingskortet

Kvinden blev ringet op af en mand, der fortalte, at han var fra Udbetaling Danmark, og at der var ved at blive hævet et stort beløb fra hendes konto. Kvinde blev “stillet om” til sin bank, og her bekræftede en “imødekommende medarbejder” transaktionen.

Den ældre kvinde fik at vide, at hun skulle lægge sine betalingskort i en kuvert, som bagefter ville blive afhentet. Kort efter ankom en mand, som fik kuverten med sig, og der gik ikke længe, før en anden mand henvendte sig for – som han påstod – at hjælpe kvinden med hendes pc. Det lykkedes de skamløse gerningsmænd at få fingre i et større beløb, og efterfølgende blev hendes benzinkort også brugt til at købe brændstof for.

Politiet opfordrer til at være ekstra på vagt over for den type svindlere. Tal med ældre og andre, der er mindre rutinerede i brug af e-Boks og netbank. Husk, at hverken banker, politi eller andre offentlige myndigheder vil spørge efter kontooplysninger, PIN-koder eller andre koder.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/mi8z