Villum Christensen vil være borgmester om 2 år

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Folketingsmedlem og 1. viceborgmester Villum Christensen (Liberal Alliance) har fortalt sin folketingsgruppe, at han ikke genopstiller til folketingsvalget, fordi han vil forberede sig til at blive borgmester i Slagelse.

“Som I nok ved, indgik jeg efter kommunalvalget en aftale med socialdemokraternes John Dyrby Paulsen om, at jeg om to år skal være borgmester i Slagelse. Den opgave vil jeg forberede mig til så godt som muligt,” skriver Villum Christensen.

Han fortæller videre, at han glæder sig til det lokale arbejde i Slagelse Kommune, og at han vil hellige sig dette og bruge sin energi på den opgave.

“Jeg er taknemmelig over de godt 10 år, det er blevet til for Liberal Alliance i Folketinget, og jeg fortsætter naturligvis arbejdet frem til næste folketingsvalg. Og så vil jeg glæde mig over alt det gode, vi kan skabe i Slagelse og på hele Vestsjælland,” afslutter Villum Christensen på Facebook.

Villum Christensen fortæller, at han ikke genopstiller, fordi spørgsmålet om borgmesterposten i Slagelse vil stå i vejen for en kommende valgkamp. “Det vil være en barsk omgang, og jeg tror sådan set ikke, jeg kan holde til det,” siger han til DR Sjælland.

Tidligere på året blev det aftalt, at John Dyrby Paulsen (S) skulle starte med at være borgmester i to år, hvorpå Villum Christensen (LA) skulle være borgmester i de følgende to år.

Borgmester John Dyrby Paulsen har givet nogle forskellige udmeldinger undervejs, og i starten af januar sagde han for eksempel, at han havde til hensigt at være borgmester i de næste fire år, selvom der tidligere var lavet en anden aftale.

Læs også: Laura Lindahl i spil som afløser for Villum Christensen

Opdateret.

Foto: Slagelse Kommune

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.