V: Intet lovligt grundlag for ændringen af styrelsesvedtægten

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). “VOB er af den klare overbevisning, at vedtægtsændringen kun havde til hensigt at fjerne VOBs politiske indflydelse, at opsigelsen af både samarbejdsaftalen og den efterfølgende ændring af styrelsesvedtægten samt gennemførte ændringer i udvalgsposter var motiveret af personbåren argumentation,” skriver Venstre i en pressemeddelelse.

"V: Intet lovligt grundlag for ændringen af styrelsesvedtægten"

Uenighed i byrådet i Slagelse Kommune?

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Slagelse Kommune er blevet kendt i hele Danmark. Ikke så meget for Trelleborg, men for sit byråd. Spørgsmålet er, om forholdet mellem flertallet og mindretallet er helt dysfunktionelt. Faktisk har flertals- og mindretalsgruppen kun været uenige i 5,3 procent af sagerne.

"Uenighed i byrådet i Slagelse Kommune?"

Solceller: Hvad snakker byrådet egentlig om?

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Byrådet i Slagelse har besluttet at fastholde kommunens oprindelige solcelleprojekt. Det sker, fordi Enhedslisten har stemt sammen med mindretalsgruppen. Hvad er det, som flertalsgruppen og mindretalsgruppen nu er uenige om?

"Solceller: Hvad snakker byrådet egentlig om?"

Erhvervsrådet får formandspost i erhvervscentret

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Borgmesteren og erhvervsrådsformanden har aftalt, at Slagelse Erhvervsråd skal besætte formandsposten i Slagelse Erhvervscenter. Erhvervs- og Teknikudvalget anbefaler samtidig, at byrådet skal udpege byrådsmedlem Flemming Erichsen (S) som bestyrelsesmedlem i erhvervscentret.

"Erhvervsrådet får formandspost i erhvervscentret"

1. maj-polemik: Erhvervsråd og »pisser« på os

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). »Først pisser I på os«, siger borgmesteren. Den hårde retorik og de mange beskyldninger udgør vanen tro en del af byrådets gøren og laden. Uenighederne drejer sig blandt andet om Slagelse Kommunes erhvervsfremmestruktur og om den reviderede styrelsesvedtægt.

"1. maj-polemik: Erhvervsråd og »pisser« på os"