Udspringstårn genåbnes i løbet af august

Korsor.News – »Vi har haft en rigtig god dialog og et godt samarbejde med de mange frivillige og foreninger i området, hvor alle har budt positivt og konstruktivt ind i en fælles tilgang til at forsøge at udbedre de sikkerhedsmæssige mangler, så udspringstårnet igen kan genåbne,« lyder det fra Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse Kommune.

"Udspringstårn genåbnes i løbet af august"

Tårnet ved Halsskov Vandsportscenter lukkes efter ulykke

Korsor.News – »Jeg er naturligvis berørt af, at folk er kommet til skade. Nu vil vi gennemgå sikkerheden og forholdene grundigt, for at se, hvilke tiltag eller indsatser der eventuelt skal til for at hindre, at det sker for andre, og derfor lukker vi midlertidigt,« lyder det fra kommunen.

"Tårnet ved Halsskov Vandsportscenter lukkes efter ulykke"

Mangfoldigt program til Dronningens besøg

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – H.M. Dronningen og kongeskibet kommer til Slagelse Kommune den 29. og 30. august. Besøgsprogrammet byder blandt andet på karettur eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron, en række besøg med fokus på innovation, fællesskaber, læring og festlige indslag herunder koncerter og en stor festforestilling.

"Mangfoldigt program til Dronningens besøg"

Du må gerne hente tang til privat brug

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – I Slagelse Kommune har man efter flere opfordringer ændret på den praksis, der er for at fjerne tang på kommunens strande. Det er blevet besluttet, at man fjerner tang ved behov og dermed ikke længere kører på faste dage. Samtidig kører man det væk i stedet for at smide det tilbage i havet.

"Du må gerne hente tang til privat brug"