Korsørfregat skal beskytte skibe mod Houthi

Korsor.News – For at kunne imødegå angreb fra Houthi, er Korsør-fregatten udrustet med den fulde eksisterende våbenpakke og kan sammen med sine allierede imødegå angreb fra Houthi. Fregatten har mandat til udvidet selvforsvar, hvilket betyder, at fregatten og dens besætning kan bruge magt for at beskytte sig selv og skibe i nærheden. Danmark bidrager til Operation Prosperity Guardian i Det Røde Hav og Adenbugten med fregatten Iver Huitfeldt. Fregatten skal sammen med en række bidragydende…

"Korsørfregat skal beskytte skibe mod Houthi"

Dansk korsørfregat indgår i NATO’s flådestyrke

Korsor.News – Det er ikke en usædvanlig mission, som fregatten fra Korsør deltager i. Niels Juel var afsted på samme opgave i samme flådestyrke tidligere i år. Danmark stiller i det hele taget typisk flere gange årligt besætning og krigsskibe til NATO’s forskellige opgaver på havet. Men alligevel er situationen lidt anderledes i disse år.

"Dansk korsørfregat indgår i NATO’s flådestyrke"

Kommunen afholder stort arrangement på Flagdagen

Slagelse.News – Besøgene i Slagelse Lystanlæg kan blandt andet se brandbiler, politibiler og militærkøretøjer helt tæt på, ligesom der vil være opvisning med politiets hunde i aktion. Hesteinteresserede børn kan også få en træktur på en pony eller komme helt tæt på gardehusarernes heste. Der vil endvidere være krigershow, volleyball for børn og musik.

"Kommunen afholder stort arrangement på Flagdagen"

Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Korsor.News – Mandag sejlede fregatten Niels Juel fra Flådestation Korsør for at tilslutte sig NATOs flådestyrke Task Group. Den skal bidrage til NATOs skærpede beredskab, som er en reaktion på Ruslands angreb på Ukraine og aggressive tone over for sine europæiske naboer.

"Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke"

Danmark kommer med yderligere militære bidrag

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – »Vi vil tilbyde NATO bidrag til et modsvar til Ruslands fortsatte eskalering og sender samtidig et vigtigt signal til vores allierede i Østersøen og Baltikum om, at vi tager vores fælles sikkerhed alvorligt,« lyder det fra forsvarsministeren.

"Danmark kommer med yderligere militære bidrag"