Flådestationen aflyser åbent hus

Artiklen er opdateret for 2 uger siden.

Korsor.News — Søværnets høje aktivitetsniveau tvinger Flådestation Korsør til at aflyse Åbent Hus 2024 på grund af en presset økonomi.

»Det er med beklagelse, at »Flådestation Korsør Åbent Hus 2024 må aflyses. Årets Åbent Hus skulle have fundet sted lørdag 24. august 2024,« skriver flådestationen på Facebook.

Tætte bånd mellem Søværnet, flådestationen og Korsør

Søværnets aktivitetsniveau har været særdeles højt i 2024, hvilket har belastet den samlede økonomi for flådestationen. Det udfordrer budgettet, og derfor må flådestationen aflyse Åbent Hus 2024.

»Flådestationen er opmærksom på den betydning, som Åbent Hus har for ikke mindst de mange gæster, der gennem årene har besøgt os. De mange meget dedikerede medarbejdere og udstillere – der med stolthed blandt andet viser deres arbejdsplads, skibe, værksteder og udstyr frem for gæsterne, og uden hvis hjælp arrangementet ikke kan gennemføres – er selvfølgelig også ærgerlige over situationen, da Åbent Hus blandt andet er begivenheden, der markerer det tætte bånd mellem Søværnet, flådestationen og byen,« skriver flådestationen i opslaget.

»Jeg har til det sidste håbet på mere gunstige betingelser, men må også erkende de reelle forhold og den aktuelle situation. Vi vil bruge tiden effektivt, så vi forhåbentlig kan vende tilbage med fornyet kraft med et Åbent Hus i 2025,« udtaler garnisonskommandant John M. Nielsen, der er chef for Flådestation Korsør.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/59hv