Kunsten at danse på Gammeltorv i en kørestol

Slagelse.News – Den 19. oktober kl. 19 vil Berin Akbay fortælle om sin genoptræningsrejse, som for eksempel, da hun for første gang formåede at stå oprejst efter ulykken, og da hun tog sin debut på dansegulvet i sin kørestol.

Berin Akbay var 19 år og på toppen af livet som lærerstuderende og danser, da skæbnen brutalt ændrede alt. Efter en tragisk bilulykke mistede Berin sin bevægelses- og taleevne, en kæreste og to års hukommelse.

Nu fortæller hun sin historie den 19. oktober kl. 19.00. Det skriver Gigtforeningen Vestsjælland i en pressemeddelelse.

Hør den ærlige og hjertegribende fortælling

Berin Akbay mistede aldrig sin vilje til at leve. Nu, 13 år senere, vil hun ud for at fortælle sin historie, og du er inviteret med den 19. oktober kl. 19.00.

Arrangementet er arrangeret af Gigtforeningen Vestsjælland, og det koster kun 75 kroner for ikke-medlemmer, og 50 kroner for medlemmer. Tilmelding på https://gigtforeningenvestsjaelland.nemtilmeld.dk/171.

I en ærlig og hjertegribende fortælling vil Berin Akbay tage dig med på sin genoptræningsrejse. Hun deler dybtfølte øjeblikke, som for eksempel, da hun for første gang formåede at stå oprejst efter ulykken, og da hun tog sin debut på dansegulvet i sin kørestol på 17 kg.

Berin Akbay sætter ord på betydningen af sine forældres ubetingede kærlighed, vigtigheden af humor og selvironi samt at skulle acceptere det uacceptable.

Foredraget finder sted den 19. oktober kl. 19 på Slagelse Bibliotek i Stenstuegade 3. Der er gode adgangsforhold samt vand, frugt og lidt sødt. Spørgsmål rettes til Pia Hansen på pia@gigtforeningenvestsjaelland.dk eller telefon 42301 967.

Øverst: Berin Akbay. (Foto: Gigtforeningen Vestsjælland). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/k1xt