Korsør/Tårnborg Håndboldklub samarbejder med OK

Artiklen er opdateret for 4 måneder siden.

Korsor.News – »Støtten går primært til ture og stævner, så vi kan holde egenbetalingen nede,« lyder det fra Korsør/Tårnborg Håndboldklub.

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Korsør/Tårnborg Håndboldklub hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra. Det skriver OK i en pressemeddelelse.

Det er afgørende med plads til alle i klubben

I Korsør/Tårnborg Håndboldklub giver de den gas, både på sportslige og sociale parametre. For håndboldklubben er det afgørende, at der er plads til alle. Det gælder både sportsligt, socialt og økonomisk. Derfor forsøger håndboldklubben at skabe en stor bredde i ungdomsafdelingen, hvor medlemmerne lærer hinanden at kende på kryds og tværs.

Af sammen årsag afholder håndboldklubben ofte sociale arrangementer som opstarts- og afslutningsfest, julehygge eller fasteleavn. Derudover dyrkes både det sportslige og sociale ved stævnerne omkring i landet, hvor hold i mange aldre deltager.

Vil man støtte Korsør/Tårnborg Håndboldklub, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen. Vælger kunderne at knytte OK’s app eller kort til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes.

Håndboldklubben skal snart til Hillerød i tre dage

Det nye samarbejde glæder Anders Dvinge, der er bestyrelsesmedlem i foreningen:

»Støtten går primært til ture og stævner, så vi kan holde egenbetalingen nede. Vi skal for eksempel snart til Hillerød i tre dage, hvor stort set alle ungdomshold deltager. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os i fremtiden,« siger Ander Dvinge.

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre per liter, når betalingen bliver gennemført med et OK-kort. Indtil 31. maj 2024 er der dobbelt støtte, 10 øre per liter, hvis kunden bruger OK’s app til at betale.

Øverst: Udover Korsør/Tårnborg Håndboldklub støtter energiselskabet OK omkring 2.800 klubber og foreninger i hele landet. (Foto: Korsør/Tårnborg Håndboldklub). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/jvqi