Genbrugsbutik i Slagelse fejrer Blå Lørdag

Slagelse.News – Den 27. april inviterer Blå Kors Genbrugs butik “Nyt igen” på Løvegade i Slagelse igen til en festlig dag med 25 procent på alt i butikken, konkurrence og kaffe på kanden.

Sidste år vrimlede kunderne til Blå Kors Genbrugs butik “Nyt igen” på Løvegade 1 i Slagelse Midtby, da butikken for første gang holdt Blå Lørdag. Den 27. april 2024 inviteres kunderne igen indenfor til en festlig dag med 25 procent på alt i butikken, konkurrence og kaffe på kanden. Det skriver Blå Kors Danmark i en pressemeddelelse.

Festlig dag med 25 procent rabat på alle varer

Hver gang kunderne køber tøj, bøger eller andre ting i Blå Kors’ genbrugsbutikker, er de med til at støtte udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Det er det budskab, som Blå Kors Genbrugs butik “Nyt igen” på Løvegade 1 midt i Slagelse gerne vil fortælle kunderne, når de frivillige lørdag den 27. april kl. 10-14 slår dørene op til en festlig dag med 25 procent rabat på alle varer i butikken.

Her kan kunderne også deltage i en konkurrence, hvor man skal gætte værdien af genbrugsvarer, og der vil være kaffe og lidt sødt til ganen i dagens anledning.

»Når Blå Kors Genbrug holder Blå Lørdag er det ikke bare en udsalgsdag, men det er også en dag, hvor medarbejderne står sammen om at lave en hyggelig og sjov dag til glæde for kunderne. Sidste år havde vi en rigtig sjov og hyggelig dag. Vi glæder os til endnu en Blå Lørdag,« siger Jytte Jensen, som er funktions- og områdeleder for butikken i Slagelse.

Der afholdes Blå Lørdag 54 steder i hele landet

Tilbudsdagen hedder Blå Lørdag og er nu en årlig tilbagevendende begivenhed i alle Blå Kors’ 54 genbrugsbutikker over hele landet. Sidste år var første gang, at Blå Lørdag løb af stablen, og det var med stor succes, fortæller Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug:

»Kunderne tog virkelig godt imod Blå Lørdag og handlede genbrug for en god sag, så vi har valgt at gentage succesen,« siger han.

Gør en forskel for miljøet og udsatte borgere

Formålet med Blå Lørdag er at sætte fokus på, at det både gør en forskel for miljøet, men også en social forskel, når man handler genbrug. Alt overskuddet fra Blå Kors Genbrug går til blandt andet at hjælpe børn og unge, der vokser op i familier med alkohol- og stofmisbrug, hjemløse og familier i udsatte livssituationer.

»Vi kunne ikke gøre det uden vores kunder og uden vores frivillige, så Blå Lørdag er en hyldest til dem og den forskel, de er med til at gøre for andre. Jeg håber, at rigtig mange har lyst til at komme forbi butikken i Slagelse og fejre dagen sammen med de frivillige, som glæder sig til en festlig dag,« siger Anders Christensen.

Øverst: Der er gode tilbud, konkurrencer og kaffe på kanden, når kunderne inviteres til Blå Lørdag i Slagelse den 27. april 2024. (Foto: Blå Kors / Jesper Voldgaard). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/kbdu