Natteravnene indgår samarbejde med OK

Artiklen er opdateret for 4 måneder siden.

Slagelse.News – Natteravnene i Slagelse, Skælskør og Dianalund indgår samarbejde med OK. »Støtten bruges til at skabe tryghed for nattelivets brugere. Derudover kan vi give noget til vores frivillige, altså aktiviteter af forskellige slags. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os i fremtiden,« lyder det.

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Natteravnene Slagelse, Skælskør, Dianalund hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra. Det skriver OK i en pressemeddelelse.

Støtte til at skabe tryghed og lave aktiviteter

De gule jakker er kendetegnet ved tryghed i nattelivet, for både unge og gamle. Natteravnene Slagelse, Skælskør og Dianalund gør alt, hvad de kan, for at endnu flere er trygge og sikre i nattelivet. Afdelingen har 53 frivillige, som skiftes til at færdes i nattelivet. Og selvom natteravnene hverken er ambulancereddere eller politimænd, så møder de rigtigt mange, både unge og gamle, som sætter stort pris på deres indsats.

I fremtiden kan Natteravnene Slagelse, Skælskør og Dianalund støttes fra tankstationen grundet et nyt samarbejde mellem OK og foreningen. På den måde bidrager du til, at flere natteravne kan færdes omkring bylivets gæster, og at natteravnenes fællesskab bliver endnu stærkere. Det har nemlig stor betydning for foreningen, at deres frivillige har mulighed for at danne et godt fællesskab, ved at mødes til forskellige sociale aktiviteter.

»Støtten bruges til at skabe tryghed for nattelivets brugere. Derudover kan vi give noget til vores frivillige, altså aktiviteter af forskellige slags. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os i fremtiden,« lyder det fra Natteravnene.

Indtil 31. maj 2024 er der dobbelt støtte fra app

Vil man støtte Natteravnene Slagelse, Skælskør, Dianalund, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen. Vælger kunderne at knytte OK’s app eller kort til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes.

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre per liter, når betalingen bliver gennemført med et OK-kort. Indtil 31. maj 2024 er der dobbelt støtte, 10 øre per liter, hvis kunden bruger OK’s app til at betale.

Øverst: Udover Natteravnene Slagelse, Skælskør, Dianalund støtter energiselskabet OK omkring 2.800 klubber og foreninger i hele landet. Billedet er taget på Nytorv foran Sct. Michaels Plads i Slagelse Midtby. (Foto: Natteravnene Slagelse, Skælskør, Dianalund). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/jeb5