Informationsmøde for ukrainske flygtninge

Slagelse.News – »Mødet er primært målrettet flygtninge fra Ukraine, men vi ved, at mange er indkvarteret privat, og værterne er også meget velkomne. Selvom, der er en ukrainsk tolk, så er det mange informationer, man får på sådan et møde, og hvis værterne deltager, kan de også være behjælpelig med at forklare det, som bliver fortalt på mødet,« lyder det fra kommunaldirektøren.

"Informationsmøde for ukrainske flygtninge"

Ukrainere får hurtig adgang til arbejdsmarkedet

Zand.News – »Mange ukrainere i Danmark ønsker at komme i arbejde. Samtidig hører vi fra virksomhederne, at de mangler folk. Men sagsbehandlingen af deres opholdstilladelse tager lidt tid. Derfor har jeg i dag truffet en beslutning om, at folk, der ansøger om opholdstilladelse efter særloven, kan ansættes allerede fra på fredag,« lyder det fra udlændinge- og integrationsministeren.

"Ukrainere får hurtig adgang til arbejdsmarkedet"

Tre sportshaller afsættes til flygtninge

Slagelse News – »Vi har alle fulgt med i rædslerne i Ukraine, så når vi bliver spurgt om, vi kan hjælpe, så stiller vi selvfølgelig op. Det er ikke sikkert, at vi får behov for at tage hallerne i brug. Men nu går vi i gang med at forberede os, så vi er klar, hvis det bliver nødvendigt,« lyder det fra borgmesteren.

"Tre sportshaller afsættes til flygtninge"

Bamser på Schweizerpladsen og flygtningebørn i byrådet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Mandag tager SF flygtningebørn på Lesbos op på et punkt på byrådsmødet i Slagelse Kommune. Allerede i dag har Mellemfolkeligt Samvirke en bamseaktion på Schweizerpladsen, som skal skabe opmærksomhed.

"Bamser på Schweizerpladsen og flygtningebørn i byrådet"