Hjemløsestrategi på den lokalpolitiske dagsorden

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Læserbrev – Et 2-årigt Task Force-forløb fra staten vil give Slagelse Kommune mulighed for at få ekspertise udefra og blive bedre til at hjælpe de hjemløse på tværs af fagcentre, skriver Christopher Trung (K), der er byrådsmedlem i Slagelse Kommune.

"Hjemløsestrategi på den lokalpolitiske dagsorden"

Stryhn: En dybfølt tak for opbakningen til valget

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Læserbrev: Folketingskandidat vil fortsat arbejde for at løfte psykiatrien, at styrke retssikkerheden på handicapområdet, at gøre det lettere at drive virksomhed og at handle mere på vores internationale ansvar i forhold til Forsvaret og klimapolitikken.

"Stryhn: En dybfølt tak for opbakningen til valget"

»Tal SOSU-faget op!«

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Læserbrev: »Flere gange har buddene på løsninger desværre bygget på den samme forkerte præmis: Nemlig præmissen om, at Social- og Sundhedshjælper er et job, som enhver kan klare. Hvis man ikke kan blive til andet, kan man altid blive Social- og Sundhedshjælper. Og at man eksempelvis derfor sagtens kunne hive unge kontanthjælpsmodtagere ind i ældreplejen for at imødekomme manglen på ansatte.«

"»Tal SOSU-faget op!«"

»Vær ikke bange for at blive akut syg i Region Sjælland«

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Læserbrev: »I denne tid, hvor der er meget fokus på de lange ventelister, ikke mindst personaleflugt og derfor alvorlig mangel på ressourcer i Sundhedsvæsenet i Region Sjælland, vil jeg gerne rette en stor tak til de enheder, der med stor professionalitet og empati mødte min far og jeg i søndags,« lyder det fra et regionsrådsmedlem.

"»Vær ikke bange for at blive akut syg i Region Sjælland«"

Debat: Hvad socialområdet i Slagelse kan lære af Roskilde

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Hvis man hævede udvalgte sagsbehandlingsfrister i Slagelse Kommune, ville det få positiv betydning for retssikkerheden, medarbejdernes arbejdsmiljø og tilfredsheden blandt borgerne,« skriver en borger i et læserbrev.

"Debat: Hvad socialområdet i Slagelse kan lære af Roskilde"

Debat: Appel til sundhedsministeren

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Jeg tror på, at langt det meste af sundhedspersonalet gerne bytter skattefinansierede COVID-19-erkendtligheder i form af honninghjerter, chokoladeæsker og gavekort ud med bedre arbejdsvilkår for dem selv og deres kollegaer,« skriver Christopher Trung i et læserbrev.

"Debat: Appel til sundhedsministeren"

Vælgernes konto er overtrukket i kommunen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – »Jeg synes, at vi politikere skal gøre op med os selv, hvorfor vi ønsker at stille op til byrådet,« spørger Jane Dahl (Kons.). »Vi skal have et fremtidigt byråd, som er i øjenhøjde med vælgerne,« påpeger Anders Sørensen (S).

"Vælgernes konto er overtrukket i kommunen"

Debat: Behov for fælles handling

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – »Flere klubber melder om, at de må varsle medlemsstop eller oplever medlemsflugt, enten fordi vi ikke kan tage flere medlemmer ind, da der ikke er plads i hallerne eller fordi vi simpelthen ikke har faciliteterne i kommunen, så medlemmerne må pendle til nabokommunen for at udøve deres sport,« skriver Nicki Ottevig fra Venstre.

"Debat: Behov for fælles handling"