Stryhn: En dybfølt tak for opbakningen til valget

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Læserbrev: Folketingskandidat vil fortsat arbejde for at løfte psykiatrien, at styrke retssikkerheden på handicapområdet, at gøre det lettere at drive virksomhed og at handle mere på vores internationale ansvar i forhold til Forsvaret og klimapolitikken.

Dette indlæg er indsendt af Jacob Stryhn (K), folketingskandidat i Slagelsekredsen. Indlægget er udtryk for skribentens egne holdning. Alle indlæg hos Slagelse.News skal være inden for straffelovens og presseetikkens rammer. Du er velkommen til at sende indlæg til redaktion@slagelsemedia.dk.

Kære vælgere, der stemte på Det Konservative Folkeparti

Af hjertet tusind tak for at bakke op om mig og mit parti med jeres stemmer. Særligt vil jeg give en stor tak til jer 631, der satte kryds ved mit navn.

Jeg er ydmyg, stolt og taknemmelig for den kæmpe indsats som vi fra det konservative kandidathold har lagt i valgkampen. Særligt sammenholdet er et stærkt kendetegn ved Det Konservative Folkeparti.

Dette sammenhold vil jeg aktivt tage i brug. Det skal indgå som en del af de næste 4 års arbejde for at få løftet de politiske dagsordener, jeg er gået til valg på, til trods for at jeg denne gang ikke blev valgt ind:

  • Psykiatrien skal løftes. Hellere i går end i morgen.
  • Retssikkerheden på handicapområdet skal styrkes.
  • Erhvervslivet skal være at leve. Det skal gøres lettere at drive virksomhed i Danmark, blandt andet gennem en sænkelse af selskabsskatten.
  • Klima og forsvar. Vi skal handle mere på vores internationale ansvar, både i forhold til Forsvaret og til klimapolitikken.

Vi skal have virkeligheden til Borgen.
Det vil jeg fortsat arbejde for.
Med venlig hilsen
Jacob Stryhn

Øverst: Jacob Stryhn (K). (Foto: Det Konservative Folkeparti). Opinion/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.