Fire års fængsel for babyvold

Slagelse.News – En 30-årig kvinde, som er udenlandsk statsborger og bor i Slagelse, er dømt fire års fængsel for grov vold mod sin egen baby.

I dag blev en 30-årig kvinde fra Slagelse idømt fire års ubetinget fængsel for vold begået mod sin søn den 19. august 2022. Det skete ved et ved et nævningeting ved byretten i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Barnet kunne have været i livsfare

Kvinden var tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 246, jf. § 245, stk. 1, legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter under særdeles skærpende omstændigheder, da det dengang ni måneder gamle barn kunne have været i livsfare, og da der er risiko for alvorlige mén.

»Nævningetinget fandt det bevist, at kvinden havde begået volden mod sin søn og idømte hende en straf i overensstemmelse med det, jeg procederede for. Det er jeg tilfreds med, men samtidig er det en meget ulykkelig sag,« siger senioranklager Siw Olsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Udover fire års ubetinget fængsel fik den 30-årige kvinde, som er udenlandsk statsborger, en advarsel mod udvisning. Kvinden ankede dommen på stedet.

Øverst: Genrefoto. (Foto: TP Heinz / Pixabay). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/e5zs