Christopher Trung elsker Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Mange har set eller hørt om Christopher Trung, men hvorfor har den unge programmør valgt at blive boende i Slagelse Kommune?

Christopher Trung Paulsen uddannede sig i Odense som programmør. Drømmejobbet fandt han i København.

Drømmebyen er dog og vil altid være Slagelse, siger 25-årige Christopher Trung Paulsen, som ikke lader sig gå på af den lange transporttid.

»Jeg er vokset op i Slagelse, dels ude ved Kelstrup Strand og deles i bymidten. Og her er herligt. Byen ligger dejligt centralt i forhold til København, og jeg selv bor med 5 minutter til togstationen og 5 minutter til rådhuset,« fortæller Christopher Trung Paulsen.

Byen har natur, cafeer samt et aktivt forenings- og fritidsliv

Slagelse Kommune, herunder Slagelse By, er kendetegnet ved et aktivt forenings- og fritidsliv samt et væld af caféer og spisesteder. Slagelse Midtby har samtidig et aktivt natteliv.

Dertil kommer skove og natur samt kyster og masser af strande langs en af Danmarks længste kystlinjer.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Gastropubben The Upper Hill er et velkendt sted i aften- og nattelivet. (Foto: Slagelse Media).

»Noget af det bedste ved Slagelse Kommune er de mennesker, der lever her. Jeg oplever et bredt sammenhold når det virkelig gælder, hvilket også kommer til udtryk ved vores brede forenings- og fritidsliv. Derudover har vi et varieret erhvervsliv, herunder en masse skønne caféer og spisesteder,« siger Christopher Trung Paulsen og fortsætter:

»Der er masser af dejlig natur at opleve, lige fra havørnene i Bisserup til kløverstierne. For slet ikke at tale om Fodsporet [se arkivet], vores skove eller vores flotte anlæg, hvor jeg også har mange gode minder. Så betyder transporttiden til og fra København betyder ingenting for mig.«

Artiklen fortsætter efter billedet.

Foto: Thomas Morkeberg / iStock
Fyrværkeri over Slagelse By. (Foto: Thomas Morkeberg / iStock).

Christopher Trung Paulsen er adopteret fra Vietnam, men har derudover altid boet i Slagelse.

Hele kommunen summer af kultur og musikarrangementer

Kulturliv er der også masser af i Slagelse Kommune, og der er stort set noget for alle, understreger Christopher Trung Paulsen:

»Lige fra Vikingeborgen Trelleborg til Musikhuset i Slagelse, der med mere end 100 arrangementer om året giver et dejligt alsidigt program – og med mod til at afprøve nye talenter! Uanset om det er kendte og ukendte navne, stand up, foredrag og eller jamsessions. Og så er der jo også nattelivet, der også byder på utrolig meget,« siger han.

Foto: Robert Kronberg / Slagelse Media
Sct. Hans i Anlægget. (Foto: Slagelse Media).

Selvom Christopher Trung Paulsen er ung, er det langtfra ofte, at han gør brug af nattelivet. Han skal nemlig være frisk til hver søndag morgen, hvor han går til gudstjeneste i Sct. Peders Kirke i Slagelse Midtby.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Sct. Peders Kirke i Slagelse Midtby er opført i 1100-tallet. (Foto: Ib Rasmussen – Eget arbejde, Public Domain, Link).

Det er en flot gotisk kampestenskirke, som ligger midt i Slagelse Midtby tæt på Sct. Mikkels Kirke. Sct. Peders Kirke er blevet udvidet gennem tiderne med murstenstilbygninger, så den i dag er en korskirke med tårn, våbenhus og sakristi.

»Der er mere end 127 gode grunde til at blive boende eller at flytte til Slagelse Kommune, særligt for os med en travl hverdag. Det i al fald den kommune, hvori jeg har tænkt mig at blive gammel,« slår Christopher Trung Paulsen fast.

Christopher Trung Paulsen [se arkivet] er aktiv i foreningslivet i Slagelse By, hvor han blandt andet arbejder som frivillig og som bestyrelsesmedlem i adskillige foreninger. Derudover er Christopher Trung Paulsen medlem af byrådet, hvor han blev valgt ind den 21. november 2017 for Venstre.

Øverst: Christopher Trung Paulsen. (Foto: Privatfoto). PM/RK/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.