Kamp mod vild pastinak i Slagelse Kommune

Slagelse.News – »Vores folk i Entreprenørservice har et godt overblik over de kommunale arealer, og hvor der er risiko for, at mennesker kan komme i berøring med den. Men skulle vi have overset et kommunalt areal, hvor der er risiko for mennesker, så skriv til Entreprenørservice via Giv-et-praj,« lyder det fra Slagelse Kommune.

"Kamp mod vild pastinak i Slagelse Kommune"

Jordfordeling gør Nordskoven mere sammenhængende

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Nordskoven (ved Lille Valby og Slagstrup nord for Nordbyen, red.) vil fremstå som en sammenhængende skov, som giver borgerne et værdifuldt naturområde og rekreativt aktiv tæt på byen. Og sammen med Landbrugsstyrelsen har vi formået også at få ejerskab i Gudum Ådal, som muliggør genopretning af ådalen på centrale strækninger,« lyder det fra skovfogeden.

"Jordfordeling gør Nordskoven mere sammenhængende"

Hør om Nordskoven og kom med input til skoven

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Vi starter med at beplante de nye områder til næste år, så det er nu, vi skal i gang med at finde ud af, hvordan skoven skal indrettes, så vi kan tænke det ind i planlægningen fra starten. Derfor håber jeg, at mange vil møde op, så vi får så mange input på bordet som muligt,« lyder det fra Slagelse Kommune.

"Hør om Nordskoven og kom med input til skoven"

1.185 børn fra Slagelse går på opdagelse i den nære natur

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Børn behøver ikke sove i shelter en hel weekend eller bruge hele ferien på at vandre i Sverige for at få et forhold til den. Selv de små møder med naturen i hverdagen, som for eksempel at finde bænkebidere under en sten eller at kravle i krattet på legepladsen, kan være med til at skabe starten på en god relation til naturen,« lyder det fra Friluftsrådet.

"1.185 børn fra Slagelse går på opdagelse i den nære natur"

Lav din have om til en vild blomstereng

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Frøposerne indeholder 25 gram hver, som er nok til et areal på cirka 15 m2, og der medfølger også en såningsvejledning. Poserne kan hentes på bibliotekerne i Slagelse, Korsør og Skælskør fra onsdag den 1. juni mellem kl. 12.30 og 17.00.

"Lav din have om til en vild blomstereng"

Omfordeling af jord får Nordskoven til at vokse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Vi har næsten fordoblet projektområdet på en gang samtidig med, at vi har fået skabt et sammenhængende område, hvor vi kan gøre plads til naturen. Det vil give Slagelse et nyt naturområde tæt på byen hurtigere, end vi troede muligt,« lyder det fra Klima- og Miljøudvalget.

"Omfordeling af jord får Nordskoven til at vokse"

Vestermose Friskole anlægger vild have

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse News – Vestermose Natur- og Idrætsfriskole nord for Slagelse sætter alle sejl til, når den store, nationale Naturvidenskabsfestival fejer hen over Danmark. Årets tema er “Helt vildt”, og eleverne på friskolen og børnene i børnehaven vil anlægge en vild have, som alle skal have mulighed for at komme i fremover – børn, forældre, bedsteforældre og alle interesserede i lokalområdet.

"Vestermose Friskole anlægger vild have"