Halsskov: Turen går til Vimmersvej

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Musicalforeningen Storebælt inviterer til audition på musicalen Vimmersvej. Musicalen er baseret på de populære og folkelige sange fra Bamses Venner og Flemming “Bamse” Jørgensen.

Musicalforeningen Storebælt startede i 2017 med foreningens første store forestilling, og de skal nu i gang med deres fjerde opsætning – nemlig Vimmersvej! Det skriver musicalforeningen i en pressemeddelelse.

Populære sange fra Bamses Venner får en moderne twist

»Forestillingen og de populære sange fra Bamses Venner vil få en ung og moderne twist,« siger Mikkel Kock, der er musicalens instruktør.

Mikkel Kock mangler dog en masse friske dansere, sangere og skuespillere til forestillingen. Lyder det som noget for dig?

Alle er inviteret til audition på musicalen Vimmersvej

Foreningen inviterer alle interesserede til audition på musicalen “Vimmersvej”.

Musicalen er baseret på de populære og folkelige sange fra Bamses Venner og Flemming “Bamse” Jørgensen. Instruktør Mikkel Kock og dansekoreograf Cecilie Bonne glæder sig til, at hilse på en masse glade mennesker til audition, søndag den 3. november 2019 i KulturCaféen i Korsør Kulturhus.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Dansekoreograf Cecilie Bonne. (Pressefoto).

Musicalforeningen Storebælt tilstræber, at alle fremmødte får tilbudt en rolle i forestillingen.

Hvis du går med en indre skuespiller i maven, har lyst til at danse eller synge på en stor scene, så tøv ikke med at møde op. Det er ikke et krav, at man har erfaring med det.

For at forberede dig bedst muligt, kan du finde links til udvalgte replikker/sange på foreningens facebookside og på hjemmesiden mfstorebaelt.dk.

Familieforestilling “Frode og alle de andre rødder” i november

Udover auditionen til Vimmersvej er foreningen allerede på trapperne med årets anden udspil, en musikalsk familieforestilling ved navn “Frode og alle de andre rødder”.

Den kan du se i Korsør Kulturhus søndag den 17. november 2019 kl. 12:00 og kl. 15:00. Billetsalget er i gang og de kan købes på korsoerkulturhus.dk eller på telefon 5837 0400. Bestil gerne i dag.

Deltag i audition i KulturCaféen i Korsør Kulturhus på Halsskov

Audition til “Vimmersvej” foregår søndag den 3. november, 2019 fra kl. 10:00 til kl. 13:30. Det sker i KulturCaféen i Korsør Kulturhus på Skolegade 1 på Halsskov i Korsør.

Øverst: Musicalen PLAY that funky blev vist tidligere på året. (Foto: Musicalforeningen Storebælt). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.