Lidl åbner sin dagligvarebutik i Slagelse Nordby

Slagelse.News – Borgerne i Slagelse Nordby kan nu se frem til at få en Lidl-butik at handle i frem for den lukkede Aldi. Det sker torsdag den 14. marts 2024.

Borgerne i Slagelse Nordby kan nu se frem til at få en Lidl-butik at handle i frem for den lukkede Aldi. Torsdag den 14. marts 2024 slår dagligvarekæden nemlig dørene op for deres tredje butik i byen. Denne gang på Ndr. Ringgade 24 og med butikschef Tobias Lubrin i front for sit udvalgte butiksteam. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Fyldte hylder og den bedste kvalitet

»Jeg glæder mig helt vildt til at bruge alt, hvad jeg har lært i Lidl, og til at kunne byde kunderne inden for i vores spritnye butik.«

Det fortæller butikschef Tobias Lubrin, som torsdag den 14. marts 2024 klipper det røde bånd og officielt åbner for Lidls nyeste butik i Slagelse Nordby på Ndr. Ringgade 24. Tobias har haft en lynkarriere i Lidl, siden han for fem år siden debuterede som salgsleder, derefter som souschef og altså nu som butikschef for egen butik.

»Lidl tilbyder nogle fantastiske rammer for butikspersonalet at folde sig ud i, og sammen skaber vi den bedste kundeoplevelse overhovedet muligt. Beboerne i Slagelse og omegn kan tillade sig at være kræsne med deres indkøb, så mit hold og jeg vil gøre alt for altid at være tilgængelige og møde dem med fyldte hylder, den bedste kvalitet og med et smil på læben,« fortæller Tobias Lubrin.

En nem beslutning at tage for Lidl

Butikken på Ndr. Ringgade bliver Lidls tredje i Slagelse efter dagligvarekæden åbnede de første to i henholdsvis 2007 og 2008. Med åbningen af den nye butik bliver Lidl den stærkest repræsenterede dagligvarehandel i byen.

»Vi er fra begyndelsen blevet taget godt imod af beboerne i Slagelse, og vi er derfor meget glade for nu at kunne åbne vores tredje butik i byen. Med Ndr. Ringgade får vi en lokation i et område med et mangfoldigt og spændende opland, der passer perfekt til Lidls butikskoncept. Det var derfor en nem beslutning at tage, da vi fik muligheden for at overtage bygningen fra Aldi,« fortæller Mads T. Nielsen, der er udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.

Hvis du gerne vil møde Tobias Lubrin, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Ndr. Ringgade 24 i Slagelse Noirdby. Der er åbent mandag-søndag kl. 07.00-21.30. På åbningsdagen åbner butikken dog først kl. 08.00.

Tobias Lubrin tilføjer:

»Vi kunne ikke være mere spændte på åbningen, og det er heldigvis lige om lidt. Så kom ned i butikken, hils på os og tag en tur rundt blandt hylderne. Vi har en masse at byde på.«

Onsdag den 13. marts vil der være mulighed for at deltage i en naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den, inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter. I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen.

Læs også: Lidl på vej til Aldi på Ndr. Ringgade.

Øverst: Butikschef Tobias Lubrin glæder sig til at kunne åbne Lidls nyeste butik i Slagelse. Torsdag den 14. marts 2024 slår dagligvarekæden dørene op til butikken på Ndr. Ringgade 24 i Nordbyen med en stor åbningsfest. (Foto: Lidl). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/5u8a