Kirppu Slagelse fejrer 8 år med loppefund

Slagelse.News – Kirppu Slagelse på Japanvej fejrer fødselsdag på lørdag den 9. marts. Tillykke med de 8 år til Kirppu.

Er genbrug også et kæmpe hit i din verden? Så kan det være, du skal en tur forbi Kirppu Slagelse på lørdag, hvor butikken fejrer fødselsdag med et brag af en fest. Det skriver Kirppu i en pressemeddelelse.

Maskotten, Loppen Louie, deler slikkepinde ud

I Kirppu Slagelse er det blevet tid til at fejre en tilbagevendende begivenhed, når butikken holder fødselsdag lørdag den 9. marts 2024 kl. 10.00-17.00.

Denne gang fylder butikken 8 år, og det markeres med en kæmpe fødselsdagsfest, hvor der serveres gratis fadøl og sodavand til alle. Traditionen tro kommer kædens maskot, Loppen Louie, og deler slikkepinde og krammere ud til alle børnene.

Fødselsdagen er en dag, som butikschefen Finn Klindt Hansen altid ser meget frem til – også selvom det er 7. gang at han er med:

»Jeg håber faktisk, at det bliver, som det plejer – at vi får besøg af en masse glade mennesker, som kommer for at ønske tillykke, gøre nogle gode fund, booke en stand og ikke mindst kommer for en god snak og et godt glas øl,« siger Finn Klindt Hansen.

Fødselsdage i Kirppu er kendetegnet ved, at der dukker både nye som gamle ansigter op. Nogle kommer for at snuse til konceptet og blive klogere på, hvad Kirppu er og kan. Måske booker de deres første stand. Andre ansigter er velkendte.

»Butikken har en kæmpe lokal opbakning, og mange standlejere kommer forbi butikken jævnligt. Derfor er der helt naturligt opstået et tæt bånd mellem dem og os – på fødselsdagen kommer disse standlejere også forbi og ønsker tillykke og nyder den gode stemning,« forklarer Finn Klindt Hansen.

Åbnede dørene på Japanvej i 2016 og flyttede i 2021

Kirppu Slagelse åbnede første gang dørene i 2016 på adressen Japanvej 7. Men i sommeren 2021 flyttede butikken i nye lokaler. Det var dog ikke en særlig kompliceret flytning, da den nye adresse hed Japan 6!

Medarbejdere og standlejere hjalp hinanden med at køre varerne over gaden i indkøbsvogne og satte varerne op i den nye butik. Her fandtes et større lokale, et bedre lysindfald – og i samme omgang fik butikken også lavet nye, bedre og flere stande.

I dag er Kirppu Slagelse en meget velbesøgt butik, og der er ofte ventetid på standleje, hvilket også betyder at standene bugner med lækre loppefund hver eneste dag.

Øverst: Kirppu Slagelse fylder 8 år og fejrer fødselsdag d. 9. marts 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. (Foto: Kirppu Group ApS). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/bsl6