Svanesøen i Slagelse Teater den 6. februar

Slagelse.News – »For et par år siden associerede 95 procent af balletmarkedet sig med russisk kultur, men vi definerede vores mission for os selv for længe siden – at vise Ukraine direkte. Så for seks år siden begyndte vi at forberede dette fundament, som den ukrainske klassiske ballet hviler på,« lyder det fra balletdirektøren.

"Svanesøen i Slagelse Teater den 6. februar"

Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Korsor.News – Mandag sejlede fregatten Niels Juel fra Flådestation Korsør for at tilslutte sig NATOs flådestyrke Task Group. Den skal bidrage til NATOs skærpede beredskab, som er en reaktion på Ruslands angreb på Ukraine og aggressive tone over for sine europæiske naboer.

"Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke"

Ofre og vidner til krigsforbrydelser bør kontakte politiet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – »Vigtigt, at ukrainske flygtninge, der nu bor i Danmark, og som har været ofre for eller været vidne til krigsforbrydelser, kontakter politiet, så sagerne kan blive efterforsket,« lyder det fra justitsministeren.

"Ofre og vidner til krigsforbrydelser bør kontakte politiet"

Informationsaftener om at spare på energien

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Der bliver afholdt tre informationsaftener i henholdsvis Slagelse, Korsør og Skælskør. Her får deltagerne en kort status på muligheden for fjernvarme i Slagelse Kommune. Derefter vil EnergiTjek fortælle om mulighederne for at få et gratis energitjek. Til sidst vil SparEnergi fortælle om, hvad man selv kan gøre for at spare på energien.

"Informationsaftener om at spare på energien"

Informationsmøde for ukrainske flygtninge

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Mødet er primært målrettet flygtninge fra Ukraine, men vi ved, at mange er indkvarteret privat, og værterne er også meget velkomne. Selvom, der er en ukrainsk tolk, så er det mange informationer, man får på sådan et møde, og hvis værterne deltager, kan de også være behjælpelig med at forklare det, som bliver fortalt på mødet,« lyder det fra kommunaldirektøren.

"Informationsmøde for ukrainske flygtninge"

Ukrainere får hurtig adgang til arbejdsmarkedet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – »Mange ukrainere i Danmark ønsker at komme i arbejde. Samtidig hører vi fra virksomhederne, at de mangler folk. Men sagsbehandlingen af deres opholdstilladelse tager lidt tid. Derfor har jeg i dag truffet en beslutning om, at folk, der ansøger om opholdstilladelse efter særloven, kan ansættes allerede fra på fredag,« lyder det fra udlændinge- og integrationsministeren.

"Ukrainere får hurtig adgang til arbejdsmarkedet"