Informationsaftener om at spare på energien

Slagelse.News – Der bliver afholdt tre informationsaftener i henholdsvis Slagelse, Korsør og Skælskør. Her får deltagerne en kort status på muligheden for fjernvarme i Slagelse Kommune. Derefter vil EnergiTjek fortælle om mulighederne for at få et gratis energitjek. Til sidst vil SparEnergi fortælle om, hvad man selv kan gøre for at spare på energien.

"Informationsaftener om at spare på energien"

Informationsmøde for ukrainske flygtninge

Slagelse.News – »Mødet er primært målrettet flygtninge fra Ukraine, men vi ved, at mange er indkvarteret privat, og værterne er også meget velkomne. Selvom, der er en ukrainsk tolk, så er det mange informationer, man får på sådan et møde, og hvis værterne deltager, kan de også være behjælpelig med at forklare det, som bliver fortalt på mødet,« lyder det fra kommunaldirektøren.

"Informationsmøde for ukrainske flygtninge"

Ukrainere får hurtig adgang til arbejdsmarkedet

Zand.News – »Mange ukrainere i Danmark ønsker at komme i arbejde. Samtidig hører vi fra virksomhederne, at de mangler folk. Men sagsbehandlingen af deres opholdstilladelse tager lidt tid. Derfor har jeg i dag truffet en beslutning om, at folk, der ansøger om opholdstilladelse efter særloven, kan ansættes allerede fra på fredag,« lyder det fra udlændinge- og integrationsministeren.

"Ukrainere får hurtig adgang til arbejdsmarkedet"

To millioner jodtabletter skal dække risikogruppen

Zand.News – Sundhedsstyrelsen har med baggrund i Beredskabsstyrelsens prognoser og konsekvensberegninger for risikoen for en nuklear hændelse samt WHO’s anbefalinger om brug af jodtabletter til risikogrupper anbefalet, at det nuværende lager øges med 2 millioner jodtabletter.

"To millioner jodtabletter skal dække risikogruppen"