Trappe i Halsskov Færgehavn øger sikkerhed

Korsor.News – »Den nye redningstrappe styrker beredskabet og sikrer bedre adgang til vandaktiviteterne for alle til gavn for fællesskabet og de gode oplevelser (i Halsskov Færgehavn ved Korsør, red.). Vi glæder os allerede til sommer og varmere vejr,« lyder det fra formanden for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget.

"Trappe i Halsskov Færgehavn øger sikkerhed"

Harald Blåtands ringborge bliver UNESCO verdensarv

Slagelse.News – »Vi kan alle være stolte og glade over udpegningen, og det er så fortjent, at Trelleborg nu er, hvor de skal være. Udpegningen matcher perfekt ind i den erhvervsstrategi, som vi lige om lidt præsenterer, og hvor vi også satser på turisme. I budgetforliget som netop er indgået, understreges det også, at kultur er en af vores indsatsområder,« lyder det fra viceborgmesteren i Slagelse Kommune.

"Harald Blåtands ringborge bliver UNESCO verdensarv"

Danske ringborges skæbne afgøres i september

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi krydser naturligvis fingre for, at det lykkedes at blive optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og i så fald kommer borgene i den helt specielle gruppe af kulturattraktioner, der er af enestående universel betydning og umistelige for verdensarven,« lyder det fra museumschefen på Trelleborg, Nationalmuseet.

"Danske ringborges skæbne afgøres i september"

250.000 kroner i Tour de France-pulje

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse.News – Verdens største cykelløb, Tour de France, kører fra Roskilde til Nyborg den 2. juli, hvor Slagelse Kommune får besøg af karavanen. »I Destination Sjælland er vi godt i gang med at forberede og hjælpe aktørerne, så de er klar og sammen med os får mest muligt ud af besøget. Både før, under og efter,« lyder det fra Destination Sjælland.

"250.000 kroner i Tour de France-pulje"

Destination Sjælland tyvstarter Tour de France

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Zand.News – Den 2. juli 2022 kører Tour de France-feltet ud på 2. etape, der strækker sig 199 kilometer fra Roskilde over blandt andet Slagelse til Nyborg. Nu har etape-kommunerne taget turen i bus fra Roskilde til Storebæltsbroens landfæste for at se ruten.

"Destination Sjælland tyvstarter Tour de France"

Bedre betingelser for vandre- og cykelturismen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Zand.News – »Størstedelen af Danmarks officielle cykelrutenet er skabt med det formål at kunne komme fra A til B, og mange af ruterne er derfor ikke relevante for cykelgæsten, som har de gode oplevelser og fleksibilitet for øje. Vi står derfor overfor en grundlæggende national udfordring med at udvikle sammenhængende, rutebaserede cykeloplevelser, som kan måle sig med nogle af Europas bedste cykellande.«

"Bedre betingelser for vandre- og cykelturismen"