Hotelejendom på Halsskov solgt til 3F

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – 3F overtager Comwell på Halsskov til januar, men 3F vil fortsat drive det kommercielt. Comwell Klarskovgaard i Korsør fortsætter med nye aktiviteter.

I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen, hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne.

Derfor stopper Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang. Det oplyser Comwell i ewn pressemeddelelse.

Comwell fortsætter med at drive Klarskovgaard

Der har gennem de seneste uger været spekulationer omkring et potentielt salg af ejendommen, hvorfra Comwell driver konference- og spahotellet, Comwell Korsør.

Ejeren af ejendommen, I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, har nu bekræftet, at de har indgået aftale med 3F om købet af ejendommen, der fremadrettet skal bruges som intern kursusejendom for 3F.

3F overtager ejendommen per 1. januar 2022, hvilket betyder, at med udgangen af december 2021 stopper Comwell med at drive hotelaktivitet fra ejendommen.

»Vi har været utrolig glade for at drive Comwell Korsør gennem de sidste 10 år, og jeg synes, at vi har fået skabt nogle rigtig gode resultater og tiltag sammen med organisationen,« siger koncernchef Peter Schelde og fortsætter:

»Derfor er det også med en vis portion vemod, at vi skal stoppe med at drive hotelaktivitet i ejendommen. Heldigvis er det ikke et farvel til Korsør, da vi fortsat driver Comwell Klarskovgaard i byen. Vi er i øjeblikket ved at kigge på, hvordan forretningskonceptet fremadrettet skal være her, og vi forventer blandt andet, at der skal være åbent om sommeren, hvilket ikke har været tilfældet tidligere.«

Læs også: Comwells hoteller sikrer stor aftale med staten.

Koncernchefen understreger, at gæsterne ikke kommer til at mærke det forestående salg, og hoteldirektør Mikkel Kroustrup er ikke i tvivl om, at Comwell fortsat vil spille en central rolle i området.

»Jeg tror på, at stedets unikke placering midt i skoven med udsigt til vandet vil appellere til rigtig mange møde- og hotelgæster oven på en lang tid med corona, hvor naturen er kommet til at spille en større rolle i vores hverdag,« siger hoteldirektør Mikkel Kroustru og fortsætter:

»Stedet blev i tidernes morgen specialbygget til møder, kurser og konferencer og blev opført i de allerbedste materialer. Den kvalitet kombineret med stedets beliggenhed tror jeg kommer til at få en helt ny betydning i fremtiden, ligesom mange fortsat vil benyttet hotellet til særlige begivenheder og fester.«

Han lover i øvrigt, at der kommer masser af spændende og nye aktiviteter på Comwell Klarskovgaard, som Comwell-koncernen er medejer af.

3F har længe ledt efter placeringen til et nyt kursuscenter

»Vi har gennem længere tid set på mulighederne for at placere et nyt 3F kursus- og konferencecenter på en central placering i Danmark. Det nuværende Hotel Grand Park (Comwell Korsør, red.) er med dets rammer og unikke beliggenhed særdeles velegnet,« siger 3F’s formand Per Christensen i en anden pressemeddelelse.

Forbundet overtager hotellet fra 1. januar 2022, og selv om sigtet med købet primært er at skabe optimale undervisningsrammer for 3F’s uddannelse af forbundets knap 10.000 tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, så vil det nuværende hotel under den nye ejer også blive drevet kommercielt.

»Vi vil også tilbyde de velegnede rammer og professionelle faciliteter, blandt andet de konferencemæssige, til eksterne brugere og kunder. Det er vores klare mål at være en stærk partner og bidrage til Korsørs regionale styrkeposition, ikke mindst i forhold til erhvervsturismen,« siger Per Christensen.

Købet af Grand Park kommer i forlængelse af, at 3F sidste år besluttede at fraflytte en af forbundets nuværende kursusejendomme – i Karrebæksminde ved Næstved – i løbet af et par år.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Comwell). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.