Temamøde om Tour de France-aktiviteter i 2022

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Læsetid: 4 min.

Slagelse.News – Planlægningen af Tour de Frances i 2022 er i fuld gang, og derfor inviterer Slagelse Kommune alle interesserede til online temamøde 26. maj om planlægning af aktiviteter langs ruten.

Alle interesserede inviteres til online-temamøde 26. maj om planlægning af aktiviteter langs ruten i forbindelse med Tour de France 2022. Det skriver Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Alle interesserede inviteres til online-temamødet

Sommeren 2022 bliver klædt i gult ikke mindst i Slagelse Kommune, som 2. juli lægger veje til 2. etape af årets Tour de France.

Planlægningen for gennemkørslen er i fuld gang, og derfor inviterer Slagelse Kommune alle interesserede til online temamøde 26. maj om planlægning af aktiviteter langs ruten, så der i fællesskab kan skabes en gul folkefest for både borgere, turister og alle, som ser med rundt om i verden.

Læs også: Destination Sjælland tyvstarter Tour de France.

Gule blomsterbede, børneløb i gule trøjer, cykelkunst i gult – mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser for, hvilke aktiviteter der kan komme i spil langs ruten, når Tour de France-feltet kommer susende forbi den 2. juli 2022.

Derfor inviteres alle interesserede for eksempel foreninger, grupper, lokalråd og borgere generelt til online-temamøde, hvor der både bliver mulighed for at få inspiration til, hvilke tiltag og aktiviteter der for eksempel kan være langs ruten og ikke mindst information om, hvordan man melder sin aktivitet ind og om kommende Tour de france-puljer, som man kan søge til.

Borgmester: Vi skaber den gule folkefest i fællesskab

»Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil bakke op om, at vi i fællesskab får skabt en gul folkefest. Den dag vil blive helt speciel, både for os som bor her, og de mange som kommer til vores kommune,« siger borgmester John Dyrby Paulsen (S) og fortsætter:

»Det giver os en unik mulighed for at vise vores skønne områder frem for resten af Danmark og de mange andre lande, som sidder og følger med på skærmen netop den dag. Større sportsbegivenhed kommer vi ikke til at opleve lige foreløbig, så jeg vil opfordre alle, som har mulighed for det, til at være med.«

Temamødet holdes online 26. maj kl. 19.30 til kl. 21.00

Du kan deltage i temamødet her.

Hvis du skal angive mødenummer og adgangskode, er det:

  • Mødenummer: 163 206 7268
  • Mødeadgangskode: AFgQpghU298.

Allerede den 1. august 2021 er der deadline for indmelding af aktiviteter, så det er nu, at hovederne skal lægges i blød.

»Vi glæder os til at se rigtig mange spændende forslag«

»Vi glæder os til at se rigtig mange spændende forslag til, hvordan vi sammen skaber et brag af gul folkefest. Da vi sidste år mødtes til workshop på Musholm Feriecenter, var det startskuddet for det, vi kalder Touren over Broen som er vores del af etapen,« siger Puk Kirkeskov Hvistendal, der er leder af Idræt, Fritid og Faciliteter, og fortsætter:

»Allerede her kunne vi mærke energien og interessen for, at vi sammen bakker op om, når touren kommer til vores kommune. Temamødet er så næste del i rækken til, hvordan vi klæder kommunen på i gult, og vi er meget spændte på, hvad de mange kreative foreninger, kunstnere og borgere generelt vil byde ind med.«

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.