Menighedsplejen i Slagelse flytter og gør alting nyt

Slagelse.News – Den første kirke i Slagelse, Sct. Mikkels Kirke, blev opført omkring år 1080 på det sted, hvor den nuværende Sct. Mikkels Kirke ligger. Derfor kan man også sige, at det diakonale arbejde i Slagelse officielt startede for 942 år siden. Det kirkelige sociale arbejde Stedet og Menighedsplejen i Slagelse er er diakonalt samarbejde mellem de fire folkekirker i Slagelse by, Sct. Mikkels, Sct. Peders, Nørrevang og Antvorskov, der har rødder 42 år tilbage…

"Menighedsplejen i Slagelse flytter og gør alting nyt"

Frivillige hjælper ikke-vestlige kvinder i job

Slagelse.News – »Vores mentees er en mangfoldig gruppe fra mange forskellige lande, heriblandt Afghanistan, Syrien og Ukraine. Du kan blive mentor for en af dem, og her spiller det ingen rolle, om du har dansk eller udenlandsk baggrund. Det vigtige er, at du har erfaringer fra det danske arbejdsmarked og kender til dansk arbejdskultur,« siger KVINFOs mentorkoordinator.

"Frivillige hjælper ikke-vestlige kvinder i job"

Ny gratis retshjælp åbner i Slagelse by

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse News – »I KFUM’s Sociale Arbejde vil vi mindske ulighed i samfundet. Derfor vil vi være med til at sikre retshjælp og fremme retssikkerhed for alle mennesker i hele landet,« lyder det. Retshjælpen i Slagelse åbner den 28. september.

"Ny gratis retshjælp åbner i Slagelse by"