Kronprinsparrets Sociale Pris til Korsør-, Skælskør- og Slagelseindsats

Slagelse.News – »Social Drive Out er drevet af en af vores ældste sociale organisationer med mere end hundrede års socialt arbejde bag sig. Det er imponerende og til stor inspiration, hvordan KFUM’s Sociale Arbejde har brugt erfaringerne fra corona-pandemien til at nytænke deres sociale arbejde og fokus,« lødet det fra H.K.H. Kronprinsesse Mary.

"Kronprinsparrets Sociale Pris til Korsør-, Skælskør- og Slagelseindsats"

Menighedsplejen i Slagelse flytter og gør alting nyt

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Den første kirke i Slagelse, Sct. Mikkels Kirke, blev opført omkring år 1080 på det sted, hvor den nuværende Sct. Mikkels Kirke ligger. Derfor kan man også sige, at det diakonale arbejde i Slagelse officielt startede for 942 år siden. Det kirkelige sociale arbejde Stedet og Menighedsplejen i Slagelse er er diakonalt samarbejde mellem de fire folkekirker i Slagelse by, Sct. Mikkels, Sct. Peders, Nørrevang og…

"Menighedsplejen i Slagelse flytter og gør alting nyt"

Glædeligt med færre hjemløse, men der er stadig problemer

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Der er blevet færre hjemløse i Danmark og i Slagelse Kommune, men mange må stadig afvises. Dertil kommer, at Slagelse har sin egen praksis om at hjemløse ikke må bo på hotel i mere end seks uger.

"Glædeligt med færre hjemløse, men der er stadig problemer"

Frivillige hjælper ikke-vestlige kvinder i job

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Vores mentees er en mangfoldig gruppe fra mange forskellige lande, heriblandt Afghanistan, Syrien og Ukraine. Du kan blive mentor for en af dem, og her spiller det ingen rolle, om du har dansk eller udenlandsk baggrund. Det vigtige er, at du har erfaringer fra det danske arbejdsmarked og kender til dansk arbejdskultur,« siger KVINFOs mentorkoordinator.

"Frivillige hjælper ikke-vestlige kvinder i job"

Ny gratis retshjælp åbner i Slagelse by

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Slagelse News – »I KFUM’s Sociale Arbejde vil vi mindske ulighed i samfundet. Derfor vil vi være med til at sikre retshjælp og fremme retssikkerhed for alle mennesker i hele landet,« lyder det. Retshjælpen i Slagelse åbner den 28. september.

"Ny gratis retshjælp åbner i Slagelse by"