Pulje til frivilligt socialt arbejde genåbnes

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 måneder siden.

Slagelse.News – Sundhedsudvalget i Slagelse Byråd har besluttet at genåbne puljen til §18-midler, da der er midler tilbage fra puljen til 2022. Det oplyser kommunen i en meddelelse.

Sundhedsudvalget har besluttet at genåbne puljen til §18-midler, da der er midler tilbage fra puljen til 2022. Det betyder, at frivillige sociale foreninger, virksomheder, organisationer, klubber, enkeltpersoner og grupper, som ønsker at søge om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde, har mulighed for at søge frem til den 10. marts 2022. Det oplyser kommunen i en meddelelse.

Økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde

Slagelse Kommune afsætter hvert år midler til at støtte frivilligt socialt arbejde gennem §18-puljen. Formålet med puljen er at støtte, styrke og fremme det sociale arbejde til glæde for kommunens borgere.

»Vi håber, rigtig mange foreninger og andre aktører vil søge puljen, nu hvor vi genåbner den, så vi kan tilbyde og understøtte endnu flere aktiviteter og arrangementer inden for frivilligt socialt arbejde i 2022. §18-midlerne er med til at skabe og understøtte gode rammer for den frivillige indsats, som gør en stor forskel for mange mennesker,« udtaler et samlet Sundhedsudvalg.

Ny ansøgningsfrist er den 10. marts 2022

Puljen til §18-midler er genåbnet, da der var et restbeløb tilbage fra puljen på 658.131 kroner for 2022. Derfor åbner Slagelse Kommune op for en ny ansøgningsrunde, og ansøgningerne vil blive behandlet ud fra sidste års kriterier. Foreninger/aktører, som allerede har fået tildelt midler til 2022, kan også søge.

Læs kriterierne for ansøgningerne på: slagelse.dk

Ansøgningsfristen er den 10. marts 2022. Sundhedsudvalget vil beslutte, hvilke ansøgninger som får tildelt midler på udvalgets møde den 28. marts 2022.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Jarmoluk / Pixabay). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.