Svanesøen i Slagelse Teater den 6. februar

Slagelse.News – »For et par år siden associerede 95 procent af balletmarkedet sig med russisk kultur, men vi definerede vores mission for os selv for længe siden – at vise Ukraine direkte. Så for seks år siden begyndte vi at forberede dette fundament, som den ukrainske klassiske ballet hviler på,« lyder det fra balletdirektøren.

"Svanesøen i Slagelse Teater den 6. februar"

Galleri-Jethoni: »Nu gik det lige så godt«

Slagelse.News – »Jethoni, alias Jesper Thomas Nielsen, vil gerne rette en dybtfølt tak til alle / takke alle, som har været med ombord undervejs. Kom på besøg til ”Finissage Another Lovely Sundag” søndag den 15. oktober kl. 13.00-15.00 og få en tår til halsen og nogle varme popkorn,« lyder det fra galleriet, der nu må flytte.

"Galleri-Jethoni: »Nu gik det lige så godt«"

Kunst i Pinsen 27.-29. maj 2023

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Da jeg fik opgaven med Kunst i Pinsen, havde jeg slet ikke kendskab til, at Slagelse Kommune har så mange kunstnere. Det ved jeg nu, og jeg ved også, at alle glæder sig til at vise deres kunst frem, så jeg håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi de åbne steder,« lyder det fra Susanne Thaulov, der er tovholder for Kunst i Pinsen.

"Kunst i Pinsen 27.-29. maj 2023"

Stabat Mater af Pergolesis i Sct. Mikkels

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Den 1. april kl. 16 satser Sct. Mikkels Kirke i Slagelse halvdelen af årets koncertbudget på én enkelt koncert. Kirken har hyret to af Danmarks fineste operasangere. Dertil kommer NOVO Quartet, som består af fire unge himmelstormere fra Det kongelige danske Musikkonservatorie. Det hele bindes sammen af Sct. Mikkels Kantori under ledelse af kirkens organist og kantor Martin Legène Jensen.

"Stabat Mater af Pergolesis i Sct. Mikkels"

Slagelse sætter kunst og fantasi på skoleskemaet

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »I den kunstneriske måde at arbejde på er der ikke noget, der er rigtigt og forkert. Børnene lærer at udforske og eksperimentere – det handler om processen og ikke om resultatet,« lyder det.

"Slagelse sætter kunst og fantasi på skoleskemaet"

Biskop og borgmester åbner Kunst og Kirker

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Fredag den 11. november åbnes udstillingen Kunst og Kirker med en åbningsceremoni i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse med taler af blandt andet biskoppen og borgmesteren. Samtidig er der orgelkoncert ved kirkens organist med en blanding af nyere og ældre musik.

"Biskop og borgmester åbner Kunst og Kirker"