Kunst i Pinsen 27.-29. maj 2023

Slagelse.News – »Da jeg fik opgaven med Kunst i Pinsen, havde jeg slet ikke kendskab til, at Slagelse Kommune har så mange kunstnere. Det ved jeg nu, og jeg ved også, at alle glæder sig til at vise deres kunst frem, så jeg håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi de åbne steder,« lyder det fra Susanne Thaulov, der er tovholder for Kunst i Pinsen.

"Kunst i Pinsen 27.-29. maj 2023"

Stabat Mater af Pergolesis i Sct. Mikkels

Slagelse.News – Den 1. april kl. 16 satser Sct. Mikkels Kirke i Slagelse halvdelen af årets koncertbudget på én enkelt koncert. Kirken har hyret to af Danmarks fineste operasangere. Dertil kommer NOVO Quartet, som består af fire unge himmelstormere fra Det kongelige danske Musikkonservatorie. Det hele bindes sammen af Sct. Mikkels Kantori under ledelse af kirkens organist og kantor Martin Legène Jensen.

"Stabat Mater af Pergolesis i Sct. Mikkels"

Kunst og Kirker med vokseværk

Slagelse.News – Kunst og Kirker indledes i år med en åbningsceremoni i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse fredag den 11. november, hvor Per Thuesen, borgmester Knud Vincents og den nyvalgte biskop Ulla Thorbjørn Hansen holder åbningstalerne. Herefter er der udstillinger i en række andre kirker den 12.-13. november.

"Kunst og Kirker med vokseværk"

Et kongeligt børneunivers kommer til Korsør

Korsor.News – »I Postyrium vil vi gerne give børn mulighed for at udforske og lege med klassisk scenekunst. Her får fantasien og legen luft under vingerne, og vores håb er, at børnene for en stund glemmer lektier og mobiltelefoner og bare leger, lytter, griner og danser,« lyder det fra det Kongelige Teater om besøget i Korsør.

"Et kongeligt børneunivers kommer til Korsør"