Trelleborg er klar til påskeferien

Slagelse.News – »Vores vikinger har afpudset formen, øvet deres kampteknikker og forfinet madlavningsevnerne. De er nu helt klar sammen med Trelleborgs dygtige formidlere til at modtage gæster og indføre dem i det fascinerende liv som viking i vores unikke landsby Slagløse på Trelleborg,« lyder det fra museumschefen på Trelleborg ved Slagelse.

"Trelleborg er klar til påskeferien"

Arkæologer søger vikingespor på Trelleborg

Slagelse.News – Trelleborg er omgivet af Tude Å og Vårby Å. Åens vandstand har ændret sig gennem tiden og måske været dybere for 1000 år siden. Vikingeskibe var smalle og designet med en lav køl. Måske var åen sejlbar for i hvert tilfælde mindre vikingeskibe.

"Arkæologer søger vikingespor på Trelleborg"

Krigsbunker bliver til spansk trappe

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Få en rundvisning i krigsbunkeren bag Sct. Mikkels Kirke. Samtidig kan du se og høre mere om planerne for Fisketorvet i Slagelse Midtby. Den 24. og 25. september 2020 har alle mulighed for at høre om planerne for Fisketorvet i Slagelse Midtby og at besøge bunkeren, der snart rives ned. Det oplyser Slagelse Kommune i en pressemeddelelse. Det fremgår også af referater fra blandt andet Erhvervs-…

"Krigsbunker bliver til spansk trappe"

24 studerendes bud på fremtidens Trelleborg

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »Det har været rigtig spændende at se, hvordan unge, dygtige designere forestiller sig at moderne design og formidling spiller sammen med Harald Blåtands tusinde år gamle ringborg,« siger projektlederen for Ny Trelleborg.

"24 studerendes bud på fremtidens Trelleborg"