Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke

Korsor.News – Mandag sejlede fregatten Niels Juel fra Flådestation Korsør for at tilslutte sig NATOs flådestyrke Task Group. Den skal bidrage til NATOs skærpede beredskab, som er en reaktion på Ruslands angreb på Ukraine og aggressive tone over for sine europæiske naboer.

"Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke"

Støtter og hjælper veteraner med at komme i job

Slagelse.News – Slagelse, Ringsted og Næstved kommuner er alle med, når der i september og oktober afvikles Veteran Match. De tre kommuner har indledt et samarbejde for at støtte danske soldaterveteraners kamp for en bedre tilværelse og hjælpe dem med at komme i beskæftigelse til en jobmatchdag.

"Støtter og hjælper veteraner med at komme i job"

Benjamin støttede amerikansk militærtransport i Esbjerg

Korsor.News – Benjamin Lorich er frivillig i Marinehjemmeværnet i Korsør, eller mere præcist “Hjemmeværnsflotille 201 Maritime Force Protection”. Disse MFP-enheder findes kun fire steder i landet, og der har været en kæmpe efterspørgsel på dem fra Forsvaret i år.

"Benjamin støttede amerikansk militærtransport i Esbjerg"

Skadede veteraner kom, skød og sejrede

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi er en forsvarskommune med Antvorskov Kaserne (i Slagelse, red.) og Flådestation Korsør, så det er helt naturligt, at vi bakker op. Når man har så store arbejdspladser i sin kommune, skal man også kigge denne her vej,« lyder det fra borgmesteren.

"Skadede veteraner kom, skød og sejrede"

Danmark kommer med yderligere militære bidrag

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Zand.News – »Vi vil tilbyde NATO bidrag til et modsvar til Ruslands fortsatte eskalering og sender samtidig et vigtigt signal til vores allierede i Østersøen og Baltikum om, at vi tager vores fælles sikkerhed alvorligt,« lyder det fra forsvarsministeren.

"Danmark kommer med yderligere militære bidrag"