Rigspolitiet vælger nye tjenestepistoler

Zand.News – SIG Sauer P320 skal erstatte den nuværende tjenestepistol H&K USP Compact, der blev indført i dansk politi i 1998, mens en ny karabin skal afløse både maskinpistolen H&K MP5, der blev indført i dansk politi i 1986, og karabinen Colt Canada M/10, som siden 2012 har været udlånt fra Forsvaret til politiets reaktionspatruljer.

"Rigspolitiet vælger nye tjenestepistoler"

Kæmpe offshore-kran sejlede under Storebæltsbroen

Korsor.News – Kæmpekranen kan løfte over 14.000 tons, og hele fartøjet vejer næsten 200.000 tons. Der kan overnatte over 700 mennesker ombord, og kranen er så høj, at den kun lige kan komme under Storebæltsbroen, når man folder alting sammen, lyder det fra Forsvaret.

"Kæmpe offshore-kran sejlede under Storebæltsbroen"

Dansk korsørfregat indgår i NATO’s flådestyrke

Korsor.News – Det er ikke en usædvanlig mission, som fregatten fra Korsør deltager i. Niels Juel var afsted på samme opgave i samme flådestyrke tidligere i år. Danmark stiller i det hele taget typisk flere gange årligt besætning og krigsskibe til NATO’s forskellige opgaver på havet. Men alligevel er situationen lidt anderledes i disse år.

"Dansk korsørfregat indgår i NATO’s flådestyrke"

Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke

Korsor.News – Mandag sejlede fregatten Niels Juel fra Flådestation Korsør for at tilslutte sig NATOs flådestyrke Task Group. Den skal bidrage til NATOs skærpede beredskab, som er en reaktion på Ruslands angreb på Ukraine og aggressive tone over for sine europæiske naboer.

"Fregatten Niels Juel indsættes i NATO-flådestyrke"

Støtter og hjælper veteraner med at komme i job

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Slagelse, Ringsted og Næstved kommuner er alle med, når der i september og oktober afvikles Veteran Match. De tre kommuner har indledt et samarbejde for at støtte danske soldaterveteraners kamp for en bedre tilværelse og hjælpe dem med at komme i beskæftigelse til en jobmatchdag.

"Støtter og hjælper veteraner med at komme i job"

Benjamin støttede amerikansk militærtransport i Esbjerg

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Korsor.News – Benjamin Lorich er frivillig i Marinehjemmeværnet i Korsør, eller mere præcist “Hjemmeværnsflotille 201 Maritime Force Protection”. Disse MFP-enheder findes kun fire steder i landet, og der har været en kæmpe efterspørgsel på dem fra Forsvaret i år.

"Benjamin støttede amerikansk militærtransport i Esbjerg"