Slagelse Kommune rykker igen frem på DI-listen

Slagelse.News – »Jeg er tilfreds med, at vores indsatser på området giver resultater, og jeg mener, at vi fremadrettet kan løfte området endnu mere. Fra kommunens side ønsker vi en åben dialog med vores lokale virksomheder, og vi har et stort fokus på at skabe den bedst mulige erhvervsservice til gavn for vores erhvervsliv,« lyder det fra borgmesteren.

"Slagelse Kommune rykker igen frem på DI-listen"

Tal fra Ankestyrelsen får politiker op ad stolen

Slagelse.News – »Jeg fløj op af stolen, da jeg så de nye tal fra Ankestyrelsen. Det er meget bekymrende. Meningen med omgørelserne fra Ankestyrelsen er jo også, at vi skal lære af fejlene, så der ikke begås de samme fejl igen,« lyder det fra byrådsmedlem Christopher Trung i Slagelse Kommune.

"Tal fra Ankestyrelsen får politiker op ad stolen"

Slagelse Kommune er med i Sikker Medicinering

Slagelse.News – »Medicinhåndtering er en vigtig og ofte kompleks opgave, der kræver omhu og systematik. Derfor har vi længe haft fokus på medicinhåndtering og har blandt andet deltaget i forbedringsprogrammet “I sikre hænder”, der har til mål at øge borgernes sikkerhed og forbedre kvaliteten på de danske plejehjem og i hjemmeplejen,« lyder det fra kommunen.

"Slagelse Kommune er med i Sikker Medicinering"

Lokalpolitiker tog til “virkelighedens folkemøde”

Slagelse.News – »Vores plejepersonale er den slags fantastiske mennesker, som jeg selv gerne vil blive passet af, når jeg en dag selv får brug for hjemmepleje eller at bo på et plejecenter. Der skal være plads til det gode liv – hele livet,« fortæller byrådsmedlem Christopher Trung om personalet i Slagelse Kommunes ældrepleje.

"Lokalpolitiker tog til “virkelighedens folkemøde”"

Syv kulturprojekter i regionen får 3,5 millioner

Zand.News – Syv kulturprojekter i Region Sjælland modtager støtte, herunder “Kunsthåndværk med keramik i Skælskør” i samarbejde med Guldagergaard i Skælskør, som skal udnytte keramikkens kvaliteter til at styrke den mentale sundhed og læring for forskellige grupper af især sårbare borgere.

"Syv kulturprojekter i regionen får 3,5 millioner"

Kommunen modtager 4.8 mio. til sygefraværsindsats

Slagelse.News – Der skal arbejdes mod en sammenhængende indsats, der understøtter, at sygefraværet forebygges, sygemeldte medarbejdere fastholdes og sygefraværet reduceres. Samtidig vil to centre undersøge, hvor de kan samarbejde på tværs og koordinere om modeller og indsatser, der måske egner sig til at brede ud til hele kommunen.

"Kommunen modtager 4.8 mio. til sygefraværsindsats"