Festfyrværkeri over Slagelse efter koncert i Cirkusland

Artiklen er opdateret for 10 måneder siden.

Slagelse.News – Queen Machine går på scenen i Cirkusland fredag kl. 20 for blandt andet at spille “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody” og “Somebody To Love”. Koncerten slutter af med fyrværkeri på himlen over koncertscenen.

Fredag den 28. juli 2023 kan Slagelses borgere og andre i byen hen på aftenen kigge i retning af Cirkusland og se alletiders festfyrværkeri. Europas bedste Queen tribute-band Queen Machine giver koncert i Cirkusland, og fyrværkeriet på himlen over koncertscenen runder aftenens koncert af. Det oplyser Cirkusland i en pressemeddelelse.

Queens største hits såsom “We Will Rock You”

Queen Machine går på scenen fredag kl. 20, hvor der er lagt op til et par festlige timer med Queens største hits som “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody” og “Somebody To Love”. Queen Machine har begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl. Tættere på det originale Queen kommer du ikke.

Koncerten foregår udendørs på Cirkuslands store koncertscene, og når den sidste tone i We Will Rock You er sunget, bliver hele aftenhimlen oplyst af et 15 minutters professionelt fyrværkeri-show. En mere majestætisk afslutning kan man ikke forestille sig.

Dørene til Cirkusland åbner kl. 18, hvor der kan købes buffet, mad og drikke inden koncerten.

Cirkus har stor succes med sommerkoncerter

Koncerten Queen Machine er en ud af 5 store koncerter i Cirkusland i Slagelse denne sommer. Tidligere på sommeren har man kunnet opleve Kandis, Stig og Vennerne samt Lars Lilholt Band.

Søndag den 6. august kl. 15 runder schlager- og tyrolerkongen Hansi Hinterseer hele koncertrækken af. En eftermiddag med hygge, fællessang, dans og god mad. Koncerterne har været godt besøgte, og til koncerten med Hinterseer har publikum og busselskaber fra hele landet meldt deres ankomst.

Der er fortsat ledige koncertbilletter til Queen Machine-koncerten fredag aften, og de kan købes på cirkusland.dk.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Cirkusland). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.