Hvem skal have årets landdistriktspris i Slagelse Kommune?

Slagelse.News – Landdistriktspris kan gives til projekter eller indsatser, som gør en forskel og bidrager til udviklingen af landdistrikterne i hele Slagelse Kommune. Det vil sige, at aktiviteten skal være foregået udenfor Slagelse, Korsør eller Skælskør, og samtidig er det også et krav, at flere ildsjæle har været med i projektet.

"Hvem skal have årets landdistriktspris i Slagelse Kommune?"

Import af olievand er nyttiggørelse eller bortskaffelse?

Skaelskor.News – »Jeg har også bedt mit departement om at lave en juridisk analyse af, om der er tale om bortskaffelse eller nyttiggørelse af olieholdigt spildevand. Ministeriets overordnede juridiske vurdering er, at der er tale om bortskaffelse, mens Miljøstyrelsen i konkrete sager har vurderet, at der har været tale om nyttiggørelse,« lyder det fra miljøministeren.

"Import af olievand er nyttiggørelse eller bortskaffelse?"

Omø er kåret som Årets Ø 2023

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Skaelskor.News – »Det er så dejligt, at Omø er kåret som Årets Ø 2023. Vi er meget stolte. Og vi vil bruge præmiepengene i vores indsats for at tiltrække nye beboere. I den forbindelse giver titlen os både anerkendelse og omtale, som vi er meget, meget glade for. Og så glæder vi os bare til at fejre det med en kæmpe fest for hele øen,« lyder det.

"Omø er kåret som Årets Ø 2023"