Weisleder Cup 2020 blev en succes

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Sørbyhallen lagde igen halgulv til et af områdets største fodboldstævner i indefodbold.

Efter et par års pause med børne- og ungdomsfodbold i Weisleder Cup blev det igen forsøgt med de yngre spillere – og hvilken succes.

Børnene og de unge havde savnet dette stævne. Hele 60 fodboldhold fra nær og fjern deltog i Sørby Fodbolds stævne. Det skriver Sørby Fodbold i en pressemeddelelse.

Deltagere fra hele Vestsjælland, Lolland og hovedstaden

De mange hold kom hovedsageligt fra Vestsjælland, men også fra Lolland og Københavnsområdet.

»Imponerende, at en lille lokal fodboldklub formår at tiltrække hold langvejs fra,« udtaler stævneleder Flemming Madsen.

Læs også: Stort fodboldstævne i Sørbyhallen.

Der var for eksempel hold fra KB (Frederiksberg), Havdrup, Bramsnæs, Kløvermarken (Amager) og Halstedhus IF (nær Nakskov). KB kom med flere hold til de yngste årgange. Hele familien var som altid samlet ved sidelinjen, når de yngste spillede.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sørbyhallen var tæt pakket med masser af tilskuere, da de små stjerner forsøgte sig med den lille læderbold.

Helt bevidst havde arrangørerne valgt, at de tre yngste rækker ikke skulle have fokus på resultater – alle spillerne blev vindere, og alle fik den samme flotte medalje.

Både drengefodbold og pigefoldbold til Weisleder Cup

Udfaldet af drengekampene i årgange 2011 og 2010 blev – pudsigt nok – at de samme klubber endte som nr. 1, 2 og 3.

De lokale hold fra Sørbymagle viste ikke meget gæstfrihed og vandt guldpokalerne. Slagelseholdene B73 blev henvist til andenpladserne, mens gæsterne fra Havdrup kørte hjem med tredjepladserne.

Artiklen fortsætter under billedet.

Denne gang var der også pigefodbold til Weisleder Cup. Det blev også en stor succes. Otte pigehold deltog.

Efter gruppekampene blev der spillet bronzekamp. Her var FC Storebælt 2 klart bedst. Finalen blev en dyst mellem pigerne fra Slagelse (B73) og fra Korsør (FC Storebælt 1). Efter en meget lige kamp kunne B73 kåres som samlet vinder af pigegruppen.

Dameseniorer, herreseniorer og oldboys var også på banen

Det kvindelige islæt fortsatte med nyheder, da damesenior også havde præmiere til Weisleder Cup, og det blev ligeledes en stor succes. Det blev nogle meget jævnbyrdige kampe.

FC Storebælt var samlet bedst, Gudinderne fra Hvalsø næstbedst, mens amagerkanerne fra Kløvermarken FB blev nr. 3.

»Tak for i dag og virkeligt et godt stævne at komme til. Håber vi ses igen snart,« siger Nicolai, der er træner for KB.

»Det er et rigtig godt stævne – dejligt at møde andre hold, vi ikke plejer at spille imod, fedt med lyd- og lyseffekter, masser af målpræmier, Brøndby-billetter og en masse jævnbyrdige kampe. Godt organiseret af jer og fantastisk stemning i hallen. Godt med det overlap fra den ene aldersgruppe til den anden,« sagde Astrid og Christian, der er trænere for årgang 2008 piger og damesenior.

Herresenior havde et fantastisk højt niveau i årets Weisleder Cup. Slagelseholdene var bedst af alle og tog de tre første pladser: “Under Uret, Nytorv” nr. 1, “Det Mexicanske Bøfhus” nr. 2 og nr. 3 blev Slagelse IK.

De ældre mænd (oldboys) forsøgte sig også med den runde læderbold. Holmris B8 tog guldet, sølv til Byens Tagrens og bronze til Glumsø Old Boys.

Alt i alt nogle helt fantastiske dage i Sørbyhallen med mere end 100 fodboldkampe i Sørbyhallen, hvor der var masser af tilskuere fra nær og fjern.

Alle billeder: Weisleder Cup. (Foto: Sørby Fodbold). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.