Trappe i Halsskov Færgehavn øger sikkerhed

Korsor.News – »Den nye redningstrappe styrker beredskabet og sikrer bedre adgang til vandaktiviteterne for alle til gavn for fællesskabet og de gode oplevelser (i Halsskov Færgehavn ved Korsør, red.). Vi glæder os allerede til sommer og varmere vejr,« lyder det fra formanden for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget.

"Trappe i Halsskov Færgehavn øger sikkerhed"

CP-fodbold scorer årets Handicappris

Korsor.News – »FC Storebælt har gjort en stor indsats for at gøre fodbold tilgængelig for mennesker med CP. Det giver spillerne mulighed for at møde hinanden og danne nye venskaber, og på den måde er FC Storebælts CP-fodboldhold med til at styrke både spillernes sundhed og trivsel,« lyder det fra handicaprådet i Slagelse Kommune.

"CP-fodbold scorer årets Handicappris"

Sørby Fodbold får 200.000 fra Salling Fondene

Slagelse.News – Salling Fondene donerer via Bilka Slagelse 200.000 kroner til Sørby Fodbold. »Det gør, at der nu ikke er mørkt om aftenen især i begyndelsen og slutningen af sæsonen, og at spillerne kan se noget, når de løber rundt på banen,« lyder det fra Sørby Fodbold.

"Sørby Fodbold får 200.000 fra Salling Fondene"

Fremtidens Idræt for Børn og Unge i historisk partnerskab

Slagelse.News – Hver foreningsklynge får tildelt en børne- og ungeansvarlig, der skal stå for at drive udviklingsarbejdet og sørge for erfaringsdeling. I Slagelse er de deltagende foreninger Slagelse Hockey Klub, Slagelse Gymnastikforening og Slagelse Håndboldklub.

"Fremtidens Idræt for Børn og Unge i historisk partnerskab"