Cykelfællesskab får folk ud på landevejen

Zand.News – »I Region Sjælland er vi ikke bange for at sigte højt, når det kommer til at skabe attraktive rammer for idræt, bevægelse og sundhed. Samarbejdet er et godt eksempel på, hvordan en kæmpe begivenhed som Tour de France kan bruges som løftestang til at få flere til at cykle og blive en del af et socialt fællesskab, der samtidig har en positiv effekt på sundheden,« lyder det fra regionsformanden.

"Cykelfællesskab får folk ud på landevejen"

Ekstra rejsetid Storebælt på lørdag

Korsor.News – Storebæltsbroen er åben under hele løbet i morgen lørdag, men der kan opstå længere rejsetid. Trafikken vil være påvirket fra kl. 13, og indskrænkning til et spor sker omkring. kl. 14.30. Der vil være kortvarig ventetid under omlægning til dobbeltrettet trafik, hvor broen lukkes helt for biltrafik i cirka en halv time.

"Ekstra rejsetid Storebælt på lørdag"

Storebæltsbroens pyloner lyser gult i nat

Korsor.News – »Storebæltsbroen er en vigtig livsnerve for trafikken på tværs af Danmark, og derfor gør vi et stort arbejde for at informere vores kunder om, at forbindelsen vil være lukket i fem timer, når Tour de France passerer broen 2. juli. Her vil de lysende gule pyloner indgå som en meget synlig påmindelse til bilisterne,« lyder det fra Sund & Bælt.

"Storebæltsbroens pyloner lyser gult i nat"

Kom med til BørneTouren i Korsør

Slagelse.News – »Vi er rigtig glade for, at vi endnu en gang har muligheden for at give børn og unge en sjov og spændende dag på de tohjulede. Vi havde også fornøjelsen af at have BørneTouren i Slagelse i efteråret, og nu får endnu flere mulighed for at prøve kræfter med cykelsporten« lyder det fra borgmesterkontoret.

"Kom med til BørneTouren i Korsør"