Sørby Fodbold får 200.000 fra Salling Fondene

Slagelse.News – Salling Fondene donerer via Bilka Slagelse 200.000 kroner til Sørby Fodbold. »Det gør, at der nu ikke er mørkt om aftenen især i begyndelsen og slutningen af sæsonen, og at spillerne kan se noget, når de løber rundt på banen,« lyder det fra Sørby Fodbold.

"Sørby Fodbold får 200.000 fra Salling Fondene"

Lykkeliga indgår samarbejde med OK

Slagelse.News – »Pengene vil gå til glæde og fornøjelse, hvilket kunne være til udflugter eller stævner. Vi har udgifter til spillertøj, som jo koster nogle penge. Vi får nogle penge fra kontingenter, men det er meget beskedent. Vi vil gerne holde kontingentet lavt, da meningen netop er, at det skal være et tilbud for alle. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os igennem aftalen med OK,« lyder det fra Lykkeliga – Sørbymagle IF.

"Lykkeliga indgår samarbejde med OK"

32-årig sigtes for drab på Emilie Meng

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – Den 32-årige mand, der er sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af en 13-årig pige fra Slagelse-området, sigtes nu også for drab på Emilie Meng og for frihedsberøvelse og forsøg på voldtægt af en ung kvinde i Sorø.

"32-årig sigtes for drab på Emilie Meng"

Mulig politianmeldelse af medarbejdere

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Det handler om et barn, der allerede har været udsat for forfærdelige oplevelser. Det er ikke til at bære. Det sidste familien har brug for, er en oplevelse af svigtende tillid,« skriver regionsformand Heino Knudsen (S) fra Region Sjælland i forbindelse med hjemsendelsen af et antal medarbejdere.

"Mulig politianmeldelse af medarbejdere"

Status på weekendens eftersøgningssag

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi har nu brug for arbejdsro til at foretage de næste efterforskningsmæssige skridt, hvor vi blandt andet skal kortlægge den 32-åriges færden, og helt naturligt se på, om der kan trækkes tråde til andre uopklarede sager,« lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

"Status på weekendens eftersøgningssag"

Status i eftersøgningen af den 13-årige pige

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Vi er faktisk meget bekymrede for Filippa, og arbejder nu ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handling,« lyder det. Opdatering: Pigen er fundet i live, og en mand er anholdt.

"Status i eftersøgningen af den 13-årige pige"

Stor fodboldsucces i Sørby

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Mange af holdene var lokale, så der var venskaber på kryds og tværs på holdene. Men hvem vil ikke have håneretten over sine venner efter sådan et stævne. Holdene gik i hvert fald godt til den på banen. Og hvis man kom til at lave en klodset fejl, kunne man være sikker på, at fik hørt fra det efter kampen. Og mon ikke også de næste…

"Stor fodboldsucces i Sørby"