Stor fodboldsucces i Sørby

Slagelse.News – »Mange af holdene var lokale, så der var venskaber på kryds og tværs på holdene. Men hvem vil ikke have håneretten over sine venner efter sådan et stævne. Holdene gik i hvert fald godt til den på banen. Og hvis man kom til at lave en klodset fejl, kunne man være sikker på, at fik hørt fra det efter kampen. Og mon ikke også de næste par uger,« lyder det.

"Stor fodboldsucces i Sørby"

Sørby Marked 2022

Hvert år besøger i omegnen af 50.000 gæster markedspladsen i Sørby, når Sørby Marked løber af stablen i weekenden i uge 22. Link til parkering: https://place2book.com/da/sw2/sales/l57nm9grb8 Link til program: https://www.sorbymarked.dk/program/ Link til at bestille en stand: https://www.sorbymarked.dk/kraemmer/ Link til damefrokosten: https://www.sorbymarked.dk/damefrokost/ Link til reklame banko: https://www.sorbymarked.dk/bankospil/ De besøgende kommer blandt andet for at se nærmere på de 200 kræmmere og 80 erhvervsudstillere, der hvert år fylder markedspladsen ved Sørbyhallen med gode tilbud og varer i…

"Sørby Marked 2022"

Mark Kristensen ny direktør i Sørby Esport

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »De næste år bliver voldsomme i Sørby Esport. Vi har mange skoler, der efterspørger vores ydelser, flere partnere, der står klar til at lave aktiviteter med os, og en masse sjove events med og for vores medlemmer – og jeg glæder mig til at påtage mig det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar for det hele,« lyder det fra direktøren.

"Mark Kristensen ny direktør i Sørby Esport"