Sørby Fodbold får 200.000 fra Salling Fondene

Slagelse.News – Salling Fondene donerer via Bilka Slagelse 200.000 kroner til Sørby Fodbold. »Det gør, at der nu ikke er mørkt om aftenen især i begyndelsen og slutningen af sæsonen, og at spillerne kan se noget, når de løber rundt på banen,« lyder det fra Sørby Fodbold.

"Sørby Fodbold får 200.000 fra Salling Fondene"

Lykkeliga indgår samarbejde med OK

Slagelse.News – »Pengene vil gå til glæde og fornøjelse, hvilket kunne være til udflugter eller stævner. Vi har udgifter til spillertøj, som jo koster nogle penge. Vi får nogle penge fra kontingenter, men det er meget beskedent. Vi vil gerne holde kontingentet lavt, da meningen netop er, at det skal være et tilbud for alle. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os igennem aftalen med OK,« lyder det fra Lykkeliga – Sørbymagle IF.

"Lykkeliga indgår samarbejde med OK"

Status i eftersøgningen af den 13-årige pige

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Vi er faktisk meget bekymrede for Filippa, og arbejder nu ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handling,« lyder det. Opdatering: Pigen er fundet i live, og en mand er anholdt.

"Status i eftersøgningen af den 13-årige pige"

Stor fodboldsucces i Sørby

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Mange af holdene var lokale, så der var venskaber på kryds og tværs på holdene. Men hvem vil ikke have håneretten over sine venner efter sådan et stævne. Holdene gik i hvert fald godt til den på banen. Og hvis man kom til at lave en klodset fejl, kunne man være sikker på, at fik hørt fra det efter kampen. Og mon ikke også de næste…

"Stor fodboldsucces i Sørby"

Mark Kristensen ny direktør i Sørby Esport

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – »De næste år bliver voldsomme i Sørby Esport. Vi har mange skoler, der efterspørger vores ydelser, flere partnere, der står klar til at lave aktiviteter med os, og en masse sjove events med og for vores medlemmer – og jeg glæder mig til at påtage mig det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar for det hele,« lyder det fra direktøren.

"Mark Kristensen ny direktør i Sørby Esport"