Den ene sad fast, mens to andre tog en taxi

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Skaelskor.News – Da en bil rullede ud på en mark ved Slots Bjergby med tre personer, sad den ene fast i bilen, mens de to andre tog en taxi til Skælskør.

Sent mandag aften kl. 23.57 skete der et færdselsuheld på Skælskør Landevej ved Slots Bjergby. En personbil kom af endnu ukendte årsager ud på marken, hvor den rullede rundt. Det viste sig, at bilen var stjålet kort forinden. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Alle blev kørt til behandling på sygehuset

Der var tre personer i bilen: En formentlig 29-årig mand sad på bagsædet og kunne ikke komme ud ved egen hjælp, mens to andre havde forladt uheldsstedet.

De to personer havde tilkaldt en taxi og var kørt til en adresse i Skælskør. Der var tale om en 30-årig kvinde og en 47-årig mand, og da politiet fandt frem til dem i Skælskør, blev de kørt til undersøgelse og behandling på sygehuset for deres skader.

Manden, der var efterladt i bilen, blev frigjort af redningsberedskabet og også kørt til behandling på sygehuset. Den 47-årige mand har indrømmet over for politiet, at det var ham, der var fører af bilen, men det har endnu ikke været muligt at afhøre de implicerede parter, så hændelsesforløbet er endnu ikke fastlagt.

Rettelse: Det fremgik tidligere af artiklen, at bilen var stjålet i Skælskør, og det er nu slettet, idet der er forskellige oplysninger. Der var samtidig en fejl om den efterladte mands alder, og den forkerte alder er nu slettet. De oprindelige oplysninger er fra politiets døgnrapport, men de forskellige oplysninger om alder blev overset af redaktionen. /Red.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.