Enhedslisten: Knuth, hans spindoktor og alle rygklapperne er dårlige tabere

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

“Enhedslisten synes Knuth, hans spindoktor og alle rygklapperne er dårlige tabere.” Og Det Radikale Venstre har “solgt sin sjæl til Dansk Folkeparti og Venstre”, skriver Enhedslisten i en udtalelse.

“Knuth og hans venner forlader rorpinden til et fuldstændig ramponeret skib, hvor der er brug for alle mand ved pumperne. Konsulenterne, platuglerne og alle de andre som har haft snablen i skatteborgernes kasse har grinet hele vejen til banken. Og de griner stadig,” skriver Enhedslisten i en udtalelse på Facebook.

Enhedslisten mistede et medlem til byrådsvalget, og dermed har de kun et mandat i byrådet. Enhedslisten mener, at de mistede stemmer stort set gik til Alternativet. Enhedslisten betegner Alternativet som “et parti uden nogen lokal forankring, og uden historie eller lokale resultater”.

Alternativet kom heller ikke i byrådet, men de var i valgforbund med Det Radikale Venstre, som derved fik et mandat i byrådet. Det er Enhedslisten midlertidig ikke imponeret af:

“En plads der fra dag 1 blev brugt til at stikke en kæp i hjulet på et SF, S, og Ø samarbejde. Enhedslisten, SF og S sad til forhandlinger med de Radikale´s Troels Brandt på valgnatten. Onsdag morgen havde han solgt sin sjæl til Dansk Folkeparti og Venstre. Måske var han blevet lovet guld og gode gnaveben. Vi ved det ikke !!!,” fortsætter Enhedslisten i sin udtalelse.

“Dit nummer havde vi end ikke drømt om. Vi kunne ikke forestille os, at du ville hægte dig på DF og Venstre og dermed løbe fra alt det vi hørte dig love vælgerne på de valgmøder, hvor vi deltog,” slutter Enhedslisten sin udtalelse, som er vedtaget på et medlemsmøde den 14. december 2017

Fakta om valgresultaterne:

  • Alternativet fik 618 stemmer til valget.
  • Det Radikale Venstre fik 1.231 mod 976 i 2013.
  • Enhedslisten fik 1.790 stemmer mod 2.512 i 2013.
 

 

[d12-green title=”Margit Knoblauch skriver”]Det var dog et ustyrligt barnagtigt opstød, der på alle måder indikerer at de omtalte EL’er enten ikke aner hvad der er foregået i kommunen, eller ikke selv kan få øje på at deres tabte stemmer også blev årsag til at en mand med kun 390 af slagsen snupper viceborgmesterkæden i stedet for narrehatten![/d12-green]

[d12-global title=”Annette Nielsen kommenterer”]Det er godt, der er en tilbage i byrådet, der tør stå ved sin meninger, og der har været mange konsulentopgaver, der har kostet mange penge, aftrædelsesordninger, der har kostet ligeså meget, retssager på børneområdet, der har kostet. Børne- og ungeområdet har stort set brugt en tredjedel af kommunens underskud på opholdsteder af tvivlsom karakter. Er alt dette glemt, det har ellers stået i avisen. Slagelse Kommune har været nævnt flere gange i de nationale tv-kanaler, men ikke for noget pænt. Jeg håber, at systemskiftet kan komme alle til gode.[/d12-global]

Øverst: Thomas Clausen (Ø). Foto: Slagelse Kommune

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.