Coronapas for immunitet i din telefon

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – Nu kan du få coronapas for COVID-19-immunitet, som giver adgang til de hellige haller i 180 dage.

Nu kan du også få et coronapas for COVID-19-immunitet på sundhed.dk og i MinSundhed. Det oplyser sundhed.dk i en pressemeddelelse.

Antigen-test giver ikke coronapas for immunitet

Hvis du har en positiv PCR-test for COVID-19, der er mellem 14 og 180 dage gammel, kan du nu hente et coronapas for COVID-19-immunitet på sundhed.dk og i MinSundhed.

Du finder coronapasset i bundmenuen i MinSundhed eller på sundhed.dk på: www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidimmunitetspas/

Vær opmærksom på, at du ikke kan hente et coronapas for COVID-19-immunitet på baggrund af en positiv antigen-test (lyntest).

Hvis du bliver testet positiv med en antigen-test skal du altså også have taget en PCR-test for at kunne få et coronapas for COVID-19-immunitet.

Coronapas for COVID-19-immunitet for dine børn

Du kan også hente et coronapas for COVID-19-immunitet for dine børn og dem, som du har fuldmagt for. Du kan som forælder kun se dit barns coronapas, hvis barnet er under 15 år.

Bemærk, at det kun er på sundhed.dk, at du kan se coronapasset for dem, du har fuldmagt for. Det kan du desværre endnu ikke i MinSundhed.

Øverst: Coronapas for COVID-19-immunitet. (Foto: sundhed.dk). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.