Få hjælp til din angst i hverdagen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – Mindhelper.dk, som er en fælles forebyggelsesindsats fra regionerne, står bag et nyt, gratis online-forløb om angst.

Er du ung og har du udfordringer med angst, kan du nu få hjælp online til at håndtere angst i hverdagen. Mindhelper.dk, som er en fælles forebyggelsesindsats fra Region Sjælland og de andre regioner, står bag et nyt, gratis online-forløb om angst. Det oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Informationsside for unge om mental sundhed

Mindhelper.dk er kort fortalt Danmarks største informationshjemmeside for unge om mental sundhed. Her kan unge få viden og råd om alt fra kærestesorg og ensomhed til angst og depression. Mere end 1,2 millioner besøgende benyttede sig af den mulighed i 2020.

Mindhelper-skolen.dk er en del af sitet, og her kan man nu klikke sig ind på et online-forløb, der med korte videoer guider til værktøjer, som kan bruges til at tackle udfordringerne med angst. Forløbet er udviklet i samarbejde med en psykolog og ekspert i behandling af unge med angst.

Mulighed for personlig rådgivning hos PsykInfo

I Region Sjælland er det også muligt at få personlig rådgivning om angst hos PsykInfo.

»Det vil sige, at hvis man har brug for at tale med nogen om sin angst, kan man kontakte PsykInfo for gratis, anonym rådgivning,« fortæller Anne Mette Billekop, der er leder af PsykInfo i Region Sjælland.

PsykInfos rådgivere sidder klar ved telefon 70 25 02 60 alle hverdage, ligesom det er muligt at få en personlig rådgivning ved fysisk fremmøde i Næstved og Roskilde.

»Alle er velkomne til at henvende sig, unge som ældre, fagpersoner, pårørende og mennesker, der selv har angst inde på livet,« understreger Anne Mette Billekop.

PsykInfo rådgiver også om andre psykiske sygdomme samt behandling og recovery.

Online-forløbet om angst findes på: www.mindhelper-skolen.dk/Angst
Personlig rådgivning kontaktes på telefon 70 25 02 60 mandag-onsdag kl. 9-15, torsdag kl. 14-18 og fredag kl. 9-15.

Øverst: Genrefoto. (Foto: The Digital Artist / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.