Black Friday sætter ny rekord på internettet

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Zand.News – Med de første ti timer af Black Friday overstået tyder alt på, at der også i 2018 bliver sat ny rekord i antallet af transaktioner på årets største shopping-dag.

Stigning i antallet af transaktioner på 63 procent

Danske tilbudsjægere ofrede i stor stil deres natsøvn for at få fingre i de første attraktive Black Friday-tilbud på nettet. Med de første ti timers handel overstået har DIBS registreret en stigning i antallet af transaktioner på 63 procent sammenlignet med samme tid sidste år.

»Tallene viser, at kunderne gladelig sidder til langt over midnat for at få fingrene i de bedste tilbud. Modsat tidligere år er antallet af transaktioner ikke faldet henover natten. Vi har tværtimod set en stigning på hele 290 procent mellem kl. 03 og 04 i nat i forhold til sidste år. Hvis det fortsætter, så kommer vi uden tvivl til at se en ny rekord i antallet af transaktioner på en dansk Black Friday,« lyder det fra salgsdirektøren i DIBS, Henriette Høyer.

Artiklen fortsætter under illustrationen.

Illustration: DIBS
DIBS

Fuldt tryk på aftenhandlen forventes fra kl. 15.00

Hvis trenden fra tidligere Black Fridays holder stik, vil aftentimerne fredag blive de mest aktive.

»Sidste år begyndte vi at registrere trecifrede procentstigninger i antallet af transaktioner fra kl. 15, og traditionelt set er det efter endt arbejdsdag fredag, at de største stigninger kommer. Så hvis vores forventninger holder stik, så har de danske webshops stadig den bedste del af dagen til gode,« fortæller Henriette Høyer.


Foto og grafik: DIBS.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.