Trusler mod vicevært i Ringparken giver 7 måneder

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Retten i Næstved har afsagt dom i sagen om trusler mod en vicevært i Ringparken i Slagelse. Viceværten og hans ægtefælle blev angiveligt truet med vold og voldtægt i oktober måned forrige år.

Retten i Næstved har afsagt dom mod den 22-årige mand fra Ringparken, som havde truet og afpresset viceværten og hans ægtefælle i forbindelse med politiets konfiskation af narko.

Viceværten havde fundet 20 gram heroin i buskene omkring kiosken på Jacob Dampes Vej, og da politiet kom forbi i samme øjeblik, signalerede han til dem, at de skulle stoppe.

Derpå blev viceværten og hans ægtefælle opsøgt af den 22-årige beboer gentagne gange, fordi han ville have, at viceværten skulle betale halvdelen af et pengebeløb.

Den tiltalte, som er af tyrkisk oprindelse, bliver straffet med bøde, 7 måneders fængsel og betinget udvisning i 2 år. Desuden skal han betale erstatning til viceværten. Den 22-årig mand er løsladt til senere afsoning.

Direktøren for Fællesorganisationens Boligforening (FOB), som administrerer Ringparken, Flemming Stenhøj Andersen, har tidligere udtalt, at den 22-årige formentlig får sit lejemål opsagt, hvis den 22-årige beboer bliver dømt for trusler mod viceværten eller for narko.

Læs mere på: Vicevært og ægtefælle truet af formodet narkohandler

Desuden kan du læse: Tilskuer filmede vidner i retten om sag i Ringparken

Foto: Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.