Tilskuer filmede vidner i retten om sag i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En tilskuer lavede videooptagelser af vidner under retsmødet, hvor en 22-årig mand fra Ringparken i Slagelse Nordby blev dømt 7 måneders fængsel og betinget udvisning af Danmark.

Retten i Næstved afsagde dom i sagen mod en 22-årig beboer i Ringparken i går. Han blev dømt for besiddelse af narko, trusler og afpresning. Straffen blev bøde, erstatning og 7 måneders fængsel samt betinget udvisning af Danmark.

En af tilskuerne begyndte at videooptage de fremmødte vidner. Dette blev opdaget, hvorpå manden blev sigtet for overtrædelsen af § 32 stk. 5. Desuden blev han bortvist fra retsbygningen. Der var tale om en 27-årig mand fra Slagelse. Flere af den tiltaltes bekendte og pårørende var mødt op i retten

Sagen drejede sig om, at en vicevært i Ringparken og hans ægtefælle var blevet afpresset og truet i oktober måned forrige år. Viceværten havde fundet 20 gram heroin omkring Jacob Dampes Vej, som han havde givet til politiet. Derpå blev viceværten og hans ægtefælle opsøgt af den 22-årige beboer gentagne gange.

Opdateret.

Læs også: Trusler mod vicevært i Ringparken giver 7 måneder

Genrefoto: Blas Lamagni / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.