Vicevært og ægtefælle truet af formodet narkohandler

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

En 22-årig mand fra Ringparken er blevet anholdt og sigtet for trusler mod en vicevært. Viceværten og hans ægtefælle blev angiveligt truet med vold og voldtægt, da manden ville have erstatning for det narko, som politiet konfiskerede i mandags.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beslaglagde 20 gram heroin nær en legeplads i Ringparken i Slagelse i mandags. En vicevært fandt heroinen i buskene omkring kiosken på Jacob Dampes Vej, og da politiet kom forbi i samme øjeblik, signalerede han til dem, at de skulle stoppe.

Politiet offentliggjorde derpå fundet på Facebook, hvilket førte til megen debat og tumult på Facebook, da flere personer mente, at andre beboere skulle blande sig uden om. En af disse personer bærer våben på sin Facebook-profil.

Sagen tog en drejning, da viceværten og hans ægtefælle gentagne gange blev opsøgt af en 22-årig mandlig beboer, som ville have, at viceværten skulle betale halvdelen af et pengebeløb, fordi den 22-årig angiveligt “skyldte rockerne en masse penge for heroinen”. Det skriver Sjællandske Medier.

Den 22-årige har tre domme bag sig og blev løsladt sidste år. Nu er han varetægtsfængslet indtil den 8. november.

Jacob Dampes Vej er generelt plaget af uro og hærværk, og derfor er der opsat særligt sikrede døre foran indgangene til opgangene, ligesom de fleste ruder er fjernet eller smadret i vindfangene.

Foto (arkiv): Miguel Ugalde / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *