Undskyldning til anbragte i sær- og åndssvageforsorgen

Korsor.News – »De tidligere anbragte i sær- og åndssvageforsorgen har ventet længe på en undskyldning, som jeg er glad for endelig at kunne give på regeringens vegne,« lyder det fra socialministeren, som dog ikke forholder sig til nuværende anbragte handicappede.

"Undskyldning til anbragte i sær- og åndssvageforsorgen"

Broløbet Storebælt – september 2021

Lørdag den 11. september 2021 kl. 16.30 lyder startskuddet for 8. gang til løb over Storebæltsbroen. Mere end 75.000 løbere har indtil videre besejret Storebæltsbroen. Sæt kryds i kalenderen og find løbeskoene frem. Nyd den spektakulære udsigt fra højbroen, de smukke scener på turen mod Sprogø og kæmp med Vestbroens længde. »I år har vi fået en enestående mulighed for – udover det klassiske halvmaraton – også at tilbyde en ny distance – et kvartmaraton,…

"Broløbet Storebælt – september 2021"

Ingen blive tiltalt for togulykke på Storebælt

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Korsor.News – Alt tyder på, at årsagen til ulykken var, at låsemekanismen ikke fungerede efter hensigten. Der var en meget kraftig blæst på ulykkestidspunktet, men ikke med en sådan styrke, at toget skulle køre med nedsat hastighed.

"Ingen blive tiltalt for togulykke på Storebælt"

Montering af mobile autoværn på Storebælt er i gang

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Korsor.News – »Vi forventer, at de nye overledninger fremover vil gøre en stor forskel for, hvor hurtigt vi kan åbne for trafikken igen ved en ulykke, som spærrer broen i den ene retning i en længere periode,« lyder det fra Sund & Bælt.

"Montering af mobile autoværn på Storebælt er i gang"