Ny ø ved Sprogø skal skabe flere ynglesteder

Korsor.News – »Sprogø er placeret i et Natura 2000-område, hvilket betyder, at der er naturtyper og dyr, som kræver en særlig bevaringsindsats. Og med disse tiltag styrker vi indsatsen ved blandt andet at give en række fuglearter bedre betingelser for at yngle,« lyder det fra Storebæltsbroen.

"Ny ø ved Sprogø skal skabe flere ynglesteder"

Undskyldning til anbragte i sær- og åndssvageforsorgen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Korsor.News – »De tidligere anbragte i sær- og åndssvageforsorgen har ventet længe på en undskyldning, som jeg er glad for endelig at kunne give på regeringens vegne,« lyder det fra socialministeren, som dog ikke forholder sig til nuværende anbragte handicappede.

"Undskyldning til anbragte i sær- og åndssvageforsorgen"

Ingen blive tiltalt for togulykke på Storebælt

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Korsor.News – Alt tyder på, at årsagen til ulykken var, at låsemekanismen ikke fungerede efter hensigten. Der var en meget kraftig blæst på ulykkestidspunktet, men ikke med en sådan styrke, at toget skulle køre med nedsat hastighed.

"Ingen blive tiltalt for togulykke på Storebælt"

Montering af mobile autoværn på Storebælt er i gang

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). Korsor.News – »Vi forventer, at de nye overledninger fremover vil gøre en stor forskel for, hvor hurtigt vi kan åbne for trafikken igen ved en ulykke, som spærrer broen i den ene retning i en længere periode,« lyder det fra Sund & Bælt.

"Montering af mobile autoværn på Storebælt er i gang"